跳至

首頁
12345...9

尾頁

複式洋房

有冇沙田友想聚一聚?

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 HEYU 於 07-9-11 16:41 發表
有冇沙田友想聚一聚?

有呀! :loveliness:
MOS算唔算架 ?!

子爵府

好呀!我同kerkermui一樣mos

原文章由 kerkermui 於 07-9-11 17:00 發表

有呀! :loveliness:
MOS算唔算架 ?!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

me three.我都係mos架,不過我返shift,所以所以要睇下就唔就到先。:loveliness:
原文章由 EMILYYWN 於 07-9-11 17:03 發表
好呀!我同kerkermui一樣mos

伯爵府

原文章由 huisylvia 於 07-9-11 17:14 發表
me three.我都係mos架,不過我返shift,所以所以要睇下就唔就到先。:loveliness:

emily 都好鬼難就架~要等佢day off :tongue:

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大家咁話.....
原文章由 kerkermui 於 07-9-11 17:19 發表

emily 都好鬼難就架~要等佢day off :tongue:

子爵府

,如果就唔到就下次有機會先啦,我都係報定名先咋

原文章由 kerkermui 於 07-9-11 17:19 發表

子爵府

哈哈,,,,咁岩見到呢個topic,入黎講句先~~
我已經約左另外兩位沙田媽媽9月16號去飲茶。
睇下仲有冇人有興趣join我地一齊~~

HEYU,
唔好意思,你開左tpoic我入黎約人添~~
其實我唸住大家都係沙田友嘛,,,,,,,
你有冇興趣同我地同一日??
其實我定期會攪沙田友聚會既~~
不過如果你攪我都會join架,,,,大家至在聚下傾下計嘛:mrgreen:

複式洋房

有無地方提議?
我Sat / Sun 都 ok

複式洋房

我every Sun / Sat 都 ok

any place suggest ?

最愛小朋友:
Never mind
啊~16 號我約左人tim
邊個搞一樣姐, 最緊要有得出來玩

子爵府

heyu,
:mrgreen:係呀,其實邊個攪都一樣!!!
我沖沖下涼時係度唸,,,,,,,
我怕你誤會左我爭住攪沙田友呀!!!
所以即係出黎回覆返你先
我怕有誤會就唔好啦~~~

大宅

原文章由 huisylvia 於 07-9-11 17:14 發表

我都係住mos,都係返shift,不過15號得聞,不如近近地mos聚一聚

伯爵府

原文章由 ypiriswong 於 07-9-11 21:32 發表

我都係住mos,都係返shift,不過15號得聞,不如近近地mos聚一聚

星期六am我OK, c6飛起我 :tongue:

但係就一定唔使預emily~ (我又幫佢答埋tim!)
~大家有所不知, 我上次約佢要早幾個星期前約呀!
emily, 不如你自己話下次sunday off係幾時喇 :mrgreen:

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

me too啦,我一個個月咁出更表架,所以又係好難攪
15號16號我都要返工 算啦下次先預我啦........:lol
原文章由 kerkermui 於 07-9-11 21:47 發表

emily, 不如你自己話下次sunday off係幾時喇 :mrgreen: ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 最愛小朋友 於 07-9-11 20:12 發表
哈哈,,,,咁岩見到呢個topic,入黎講句先~~
我已經約左另外兩位沙田媽媽9月16號去飲茶。
睇下仲有冇人有興趣join我地一齊~~

HEYU,
唔好意思,你開左tpoic我入黎約人添~~
其實我唸住大家都係沙田友嘛,,,,,,,
你有冇 ...

包媽:
我又想去join你地呀, 你地去邊度飲茶呀? 睇下去唔去到?

大宅

畀面勳章 陪月勳章

嘻嘻!我都係住mos喎!
我會去16/9嘅沙田友gathering,
而15/9要打針,所以如果mos約15/9呢....
咁我就下次先join mos gathering嘞!
我都好想一齊出來玩,記得預埋我呀!

子爵府

嘻嘻,唔該晒妳,kerkermui,幫我答埋,我都係每個月尾出下個月更表ga,但我今個月已放了sunday,唯有等下次啦,
我可以放10月7號,到時睇吓就唔就到吖!

原文章由 kerkermui 於 07-9-11 21:47 發表

emily, 不如你自己話下次sunday off係幾時喇 :mrgreen: ...

[ 本文章最後由 EMILYYWN 於 07-9-12 01:29 編輯 ]

伯爵府

呢度好多MOS媽媽 (0704嗰邊無乜)
但係就個個都要返shift, or weekend無得休息.. except me
咁好難搞喎!

複式洋房

咁係味唧?
mos边度唧?

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

包媽,
你地16/9去邊樹TEA呀?幾點呀?
果日我要送月餅去我舅父度(大埔)-----中國人D習俗真係好煩呀:tongue:
如果時間就到我都想JOIN

首頁
12345...9

尾頁

跳至