自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

尋日浴室冲涼位塞咗,兩公婆要返工所以叫老爺幫手.我話如果搞唔到就叫人通啦!
到夜晚老公入房同我講,你唔好再問,唔好追究.........今日通渠$5500!!!
應該俾人揾笨!!!

我"O"咗咀.......成晚都瞓唔着..!好赤!!
我今朝問爺爺渠佬邊度揾架,佢話係街D街招見到喎!!

Juho  2 years ago. I paid $1,000.  發表於 14-7-16 16:07

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

babykarlson 發表於 14-7-16 12:29
尋日浴室冲涼位塞咗,兩公婆要返工所以叫老爺幫手.我話如果搞唔到就叫人通啦!
到夜晚老公入房同我講,你唔好 ...
我搵人通過收400乍啵, 又係通浴室

珊瑚宮

環保接龍勳章

回覆:通渠.....貴到儍!!

老爺自己袋太貴了,好難相信有人會俾。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

伯爵府

畀面勳章

我搵人$300

唔怕貨比貨,只怕你唔識貨

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁貴???

瑪瑙宮

引用:尋日浴室冲涼位塞咗,兩公婆要返工所以叫老

原帖由 babykarlson 於 14-07-16 發表
佢冇格過價先咩,做咩唔同你地商量下先

大宅

好肉赤呀,上次我又係塞渠,去雜貨鋪,老闆介紹用哥士的,一瓶放入去,第二朝開大水沖,攪掂左,只係8元

liuliu  Me too  發表於 14-7-16 16:19
CurryCheng    發表於 14-7-16 16:02

子爵府

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

alphabetagamma 發表於 14-7-16 12:31
老爺自己袋太貴了,好難相信有人會俾。
有, 如果係住豪宅比人得更金

如要搭棚, 2萬幾通一次都聽過

子爵府

我通左500

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

babykarlson 發表於 14-7-16 12:29
我舊年頭廚房外牆喉爆左,要撘棚加換喉先$3000

寶石宮

男爵府

回覆 tkop 的帖子

我最怒就係呢個point!!

瑪瑙宮

引用:回覆+tkop+的帖子我最怒就係呢個point!!

原帖由 babykarlson 於 14-07-16 發表
回覆 tkop 的帖子

我最怒就係呢個point!!
係咪佢自己搞掂咋

禁止訪問

好媽媽勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

agree老爺自己袋左

男爵府

gigi1020 發表於 14-7-16 12:42
agree老爺自己袋左
咁佢又無問我攞,係我俾返佢啫!!!
自已老豆就無所謂,人哋老豆就..........!

伯爵府

開心吸收勳章 環保接龍勳章

$600包2個厠所洗手盆+廚房鋅盆;
$5,500莫非通成座大廈的總渠???

CurryCheng    發表於 14-7-16 16:04

子爵府

吓~咁貴。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

男爵府

5500??直情係換渠啦

chercher68  X2  發表於 14-7-16 15:02

首頁

尾頁

跳至