美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

請問Domohorn Wrinkle個試用裝可以用幾耐?用完真係會有明顕效果嗎?我月尾去日本旅行,如果好用我上日本Domohorn Wrinkle買再送去酒店可行嗎?還是香港買都差不多?thanks!

子爵府

回覆:Domohorn Wrinkle試用問題

我用到7日,係真係有效架。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

大宅

畀面勳章

請問係無咁乾定真係緊緻左、減左紋?

男爵府

啲皮膚係有光澤左,望落去細細緻左,我近半年左右邊「的垂」位置唔知咩原因好似發炎咁損下又結焦咁,中醫話我似濕疹,近日決定早晚都用DW,感覺好似有啲好轉,而家繼續keep住用,不過一定唔會跟足分量
我都打算四月去日本時訂,今DW 個CS,佢話我三月尾打去訂,講返咩酒店,check-in 嘅登記人名,咁就ok,信用卡會交比日本果邊搞,咁到時就係以日元計,我計過洗面膏香港要$500,日元兌換後只需36x

男爵府

ethan1002 發表於 15-3-8 20:26
啲皮膚係有光澤左,望落去細細緻左,我近半年左右邊「的垂」位置唔知咩原因好似發炎咁損下又結焦咁,中醫話 ...
如果可以自己去 counter 取可退税,梅田阪急遊客有 5% discount, 仲抵。

男爵府

:)123 發表於 15-3-8 21:02
如果可以自己去 counter 取可退税,梅田阪急遊客有 5% discount, 仲抵。
今次我去東京,冇得去COUNTER 拎,不過喺日本買真係平好多

男爵府

ethan1002 發表於 15-3-8 22:08
今次我去東京,冇得去COUNTER 拎,不過喺日本買真係平好多
咁無辦法了。dw 的安排都幾好,可以在日本買yen 付款但同時享有香港的優惠,贊。

男爵府

:)123 發表於 15-3-8 22:47
咁無辦法了。dw 的安排都幾好,可以在日本買yen 付款但同時享有香港的優惠,贊。
...
係呀, 我欠一支卸妝加防曬就應該可以換到佢3月尾完嘅PROMO, 咁我三月尾落ORDER, 又有禮物又有得平真係抵好多

男爵府

ethan1002 發表於 15-3-8 22:57
係呀, 我欠一支卸妝加防曬就應該可以換到佢3月尾完嘅PROMO, 咁我三月尾落ORDER, 又有禮物又有得平真係抵好 ...
我唸緊買基本四點定全 set 好。 但防晒又好用,其實洗面卸妝都唔差,但係香港五佰蚊就唔会買,所以想 ̄次過買埋。

大宅

畀面勳章

引用:Quote:ethan1002+發表於+15-3-8+22:08+今次

原帖由 :)123 於 15-03-08 發表
...
香港有咩優惠?

男爵府

zinacef 發表於 15-3-8 23:27
香港有咩優惠?
買四點送七枝试用裝,一枝 neck cream 同雙倍分。買七點送七枝試用裝,一枝 neck cream, 四 pcs mask , 同雙倍分。
仲有其他,你可以看另一個 dw post, 有jm post 過相。

男爵府

我的育兒心得勳章 DHA勳章

呀咩956 發表於 15-3-8 19:18
我用到7日,係真係有效架。
我先前有申請過免費試用, 攞左返黎, 我D日本同事話係上年紀先用, 所以比哂亞媽.
真係好用嗎? 搞到我心郁郁

子爵府

引用:請問係無咁乾定真係緊緻左、減左紋?

原帖由 zinacef 於 15-03-08 發表
請問係無咁乾定真係緊緻左、減左紋?
係,皮肤好有光澤感,緊緻唔覺住,但真係靚咗,紋都減咗少少。

black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

子爵府

引用:Quote:呀咩956 發表於 15-3-8 19:18 我用到

原帖由 JJBee 於 15-03-09 發表
我先前有申請過免費試用, 攞左返黎, 我D日本同事話係上年紀先用, 所以比哂亞媽.
真係好用嗎? 搞到我心郁郁 ...
係真嘅,如果有多余錢真係可以試吓。

大宅

呀咩956 發表於 15-3-9 10:27
係真嘅,如果有多余錢真係可以試吓。
呢隻牌子好貴既咩? 用完試用裝點買貨裝呢?

子爵府

引用:Quote:呀咩956 發表於 15-3-9 10:27 係真嘅

原帖由 Garfield 於 15-03-09 發表
呢隻牌子好貴既咩? 用完試用裝點買貨裝呢?
成套8款要$6000,打电話上網訂都得。

大宅

畀面勳章

其實會不會有酒精成分?佢地有位職員打俾我問我皮膚敏感情況,問左幾次對酒精有冇敏感

男爵府

zinacef 發表於 15-3-10 19:40
其實會不會有酒精成分?佢地有位職員打俾我問我皮膚敏感情況,問左幾次對酒精有冇敏感

...
佢只有一件產品以我所知有酒精, 就係「白花」, 呢個係禮品, 要用積分換

大宅

畀面勳章

引用:Quote:zinacef+發表於+15-3-10+19:40+其實

原帖由 ethan1002 於 15-03-11 發表
佢只有一件產品以我所知有酒精, 就係「白花」, 呢個係禮品, 要用積分換
thanks! 今日收到試用裝,希望work! 如果OK的話,我係咪去日本網頁訂,月尾可以日本酒店收貨?

侯爵府

我都有用過, 睇落去係有光澤, 滑滑咁,但真係勁貴, 日本買一套要幾錢, ?

首頁

尾頁

跳至