夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:老公曾有小三,而家同老公已和好嘅jm,求正能量

背叛過女人既男人好衰格 拒地好似覺得老馮咁 拒地覺得係你要修補關係 好似係你欠左拒咁 如果你成日鞋口鞋面的話咁你做咩要我同返你一齊。如果我係你我一定會重新打扮 整裝待發 係多方面比拒覺得我比出面果個優勝。我以前試過 都挨左一兩個月過渡期 但係我比拒知道拒無左我唔得 咁依家都好多年lu

子爵府

回覆:pineapplepigpig 的帖子

c6婚前試過出軌,我當時做法係,扮無辜弱小,抱住佢喊,等佢內疚,亦對佢好d,溫柔d,用愛拉佢返身邊,唔再提,佢婚後都未試過有小三了,好顧家,日日放工就返屋企,我性格亦好,過去嘅事,唔會上心

unknown1516    發表於 15-9-23 17:19
carmenyan206    發表於 15-9-23 10:43

子爵府

回覆:善宜 的帖子

我當時亦有買靚衫化妝打扮自己,反而佢驚我會溝仔報復佢,求我唔好識第二個,佢話會改,已經5年,的確有改

carmenyan206    發表於 15-9-23 10:43
mandelicious428    發表於 15-9-23 05:59

複式洋房

回覆:carmenyan206 的帖子

係!!c6又大男人…仲可以聲大大咁話番我轉頭!我真係想比個叻佢!

大宅

引用:我當時亦有買靚衫化妝打扮自己,反而佢驚我

原帖由 善宜 於 15-09-23 發表
我當時亦有買靚衫化妝打扮自己,反而佢驚我會溝仔報復佢,求我唔好識第二個,佢話會改,已經5年,的確有改
...
恭喜你,如果係我,我就未必可以睇得咁開

男爵府

BK Milk勳章

引用:係!!c6又大男人…仲可以聲大大咁話番我轉頭

原帖由 pineapplepigpig 於 15-09-23 發表
係!!c6又大男人…仲可以聲大大咁話番我轉頭!我真係想比個叻佢!
放鬆自己,唔好太迫佢,最緊要做一個有自信又體貼嘅女人。當你自己做好了自己,就會發覺老公並不是很重要。佢要留,你點發顛都會留;同樣佢要走,你做咩都無用。

又放假!!!

大宅

我當時係bb剛剛出世一個月 c6就出軌了 依家件事過左去年幾了
不過我當初都想自殺 又有產後抑鬱入埋醫院果隻 頭幾個月每日都失眠發癲 沒辦法控制自己 一下子消瘦好多 然後某日真係企系樓頂 c6嚇左半條命 不過我ga例子比較特別 唔建議參考 當時咩都沒唸 一心求死 依家同他關係變好左 他亦比以前更愛惜我
凡事阿b為重 !人奶妈加油!

水晶宮

我明啊,成日都好想好似你咁做,但我知真係唔做得,推咗佢過去咁就大獲了!!!
傾過嗎?佢有改善嗎?

子爵府

引用:背叛過女人既男人好衰格 拒地好似覺得老馮

原帖由 carmenyan206 於 15-09-23 發表
背叛過女人既男人好衰格 拒地好似覺得老馮咁 拒地覺得係你要修補關係 好似係你欠左拒咁 如果你成日鞋口鞋面 ...
最岩聽,比佢覺得唔係無咗佢唔得。錯既唔係自己。

魚魚媽

子爵府

引用:好辛苦…細女得幾個月,唔相信c6會咁對我…

原帖由 pineapplepigpig 於 15-09-23 發表
好辛苦…細女得幾個月,唔相信c6會咁對我…生完後大受打擊,現keep住follow up 精神科醫生…成日好想byebye ...
同你有啲唔同,我老公係向囡囡1歲既時候出面有另一個女人,個女人仲要知我既存在,亦知我地有個囡,但佢仲做第三者,個時起初真係日日喊,跟住老公仲搬未出去,但一年過去,可能無咗個種愉情既快感,可能個囡大咗,可能佢仲愛我地,最後佢返咗來。但係我知道,我最重要既人已經唔係佢,係我身邊一直都好乖既囡囡,好錫我,直情當我囡一樣既奶奶,佢向依件事上無幫個仔,仲請我去旅行散心。

魚魚媽

水晶宮

引用:Quote:原帖由 pineapplepigpig 於 15-09-23

原帖由 maggie_kaki 於 15-09-23 發表
同你有啲唔同,我老公係向囡囡1歲既時候出面有另一個女人,個女人仲要知我既存在,亦知我地有個囡,但佢仲 ...
咁。。你地而家如何?一齊返?定最終都係無?

子爵府

引用:Quote:原帖由 maggie_kaki 於 15-09-23 發

原帖由 豬仔嘜 於 15-09-23 發表
咁。。你地而家如何?一齊返?定最終都係無?
一齊返。但感覺唔同哂,只似女女爹地同媽咪,但又一齊住。

魚魚媽

大宅

引用:Quote:原帖由+豬仔嘜+於+15-09-23+發表咁。

原帖由 maggie_kaki 於 15-09-23 發表
一齊返。但感覺唔同哂,只似女女爹地同媽咪,但又一齊住。
咁果年𥚃面你點過?

男爵府

又係甘,唉...jm...加油

複式洋房

回覆:善宜 的帖子

我老公都試過有小三,而且佢係人前人后都是好人、好爸爸、(好老公)直至出事前!我地结婚14年,個女十二、仔都7岁!日子好難過,又要瞒住仔女、因為我地一直有共識,唔可以在仔女面前嘈!而家佢虽然返左我身邊,但是始終有條刺!成日會怀疑,好在個女知少少!有D事都可以同佢傾!記住减少對方的注意力,多D粧办自己,重拾信心,因為小朋友先係重點,有時間就同知心朋友去旅行!

民房

佢做錯野,有咩資格反感

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:係!!c6又大男人…仲可以聲大大咁話番我轉頭

所以更加證明拒受軟唔受硬 你就要行軟果一套先work 其實你自己唸下如果你要重整關係 你都無可能唔信任拒係咪?我知講就好易 點信呀?唯有係靠自己意志 唔係你一定鬥唔贏

複式洋房

引用:我當時係bb剛剛出世一個月 c6就出軌了 依家

原帖由 xihuan317 於 15-09-23 發表
我當時係bb剛剛出世一個月 c6就出軌了 依家件事過左去年幾了
不過我當初都想自殺 又有產後抑鬱入埋醫院果 ...
我都你有啲似…我又係去到急症,精神科果邊叫我入院,我堅持唔入唔入!!我要餵人奶!點入啫!雖然我c6都怕我會做傻事…但怕咪又係咁…

複式洋房

引用:我明啊,成日都好想好似你咁做,但我知真係

原帖由 豬仔嘜 於 15-09-23 發表
我明啊,成日都好想好似你咁做,但我知真係唔做得,推咗佢過去咁就大獲了!!!
傾過嗎?佢有改善嗎?
傾過…如果我唔質佢…佢就唔會發脾4,平時對我同個女好好…每晚放工幾攰都會車我收工,佢都有同我講,叫我唔好迫佢走,因為佢話就快頂我唔住

首頁

尾頁

跳至