自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

想郁下,一般點收費?形式如何?謝謝

伯爵府

回覆:有沒有人打開kick boxing

我,group class大概90蚊一堂一個鐘

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

大宅

引用:我,group+class大概90蚊一堂一個鐘

原帖由 珠豬媽 於 16-02-25 發表
邊度學?thx

男爵府

引用:我,group class大概90蚊一堂一個鐘

原帖由 珠豬媽 於 16-02-25 發表
我都想知喎
pls

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:有沒有人打開kick boxing?

伯爵府

珠豬媽 發表於 16-2-25 17:26

請問在哪裡學?$90/平呀。形式如何?謝謝

子爵府

伯爵府

Group class係一班人大概12人 到 16人一班,全女仔,跟音樂做出拳踢腳等動作,一個鏡一堂,我睇心跳錶大概burn 500 calories. 出汗都多,習慣1,2個月會好正,因為初上都幾攰,音樂好聽所以一堂都快過。

我自己就葵芳上,近返屋企。我妹就同同事7個女仔上包堂,自己book場佢地有個同事結婚,上左無幾堂咋

男爵府

有興趣呀邊間呀

大宅

PM PLS
葵芳好近

伯爵府

要info請pm我。其他問題我儘量係到答。其實我好鼓勵女士運動,唔一定係跑步,有人跳舞,有人kickboxing,有人yoga,各有所好

大宅

引用:要info請pm我。其他問題我儘量係到答。其實

原帖由 珠豬媽 於 16-02-27 發表
要info請pm我。其他問題我儘量係到答。其實我好鼓勵女士運動,唔一定係跑步,有人跳舞,有人kickboxing,有 ...
系呀。我以前跑步但好似瘦得無甘快
呢家我去跳funky dance, 個shape好似firm左

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

伯爵府

引用:Quote:原帖由 珠豬媽 於 16-02-27 發表要in

原帖由 skysa35 於 16-02-28 發表
呢家我去跳funky dance, 個shape好似firm左
因此你跳舞用嘅肌肉平時少用嘛

大宅

回覆 珠豬媽 的帖子

好有興趣,可以PM嗎? 我住葵芳嫁, 謝謝

男爵府

引用:Quote:原帖由+skysa35+於+16-02-28+發表系

原帖由 珠豬媽 於 16-02-29 發表
因此你跳舞用嘅肌肉平時少用嘛
可以pm我嗎?葵芳近我,想問係續堂計定月費?

伯爵府

引用:Quote:原帖由 珠豬媽 於 16-02-29 發表因此

原帖由 yinblue 於 16-04-25 發表
可以pm我嗎?葵芳近我,想問係續堂計定月費?
我買20堂就$80@,不過有時promo買堂,計返應該都係7x 一堂咁

伯爵府

引用:舒舒佬吉堤 她的kick box class最堅

原帖由 cathy-tse 於 16-02-28 發表
舒舒佬

吉堤 她的kick box class最堅
我都上過,其實tiffany好玩d,過堂小。。

男爵府

引用:Quote:原帖由+珠豬媽+於+16-02-27+發表要in

原帖由 skysa35 於 16-02-28 發表
請問邊到跳funky dance 想試好耐

伯爵府

引用:Quote:原帖由 skysa35 於 16-02-28 發表系

原帖由 Wick122 於 16-04-26 發表
請問邊到跳funky dance 想試好耐
返邊頭?行下d廠附近,就有好多易拉架

首頁

尾頁

跳至