母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

那兒有哺乳衣商舖

我想請問樂富商場是否有哺乳衣買呀???

有無其他地方提供呀? Web我已有資料, 我只想要商舖的資.

Thanks

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Re: 那兒有哺乳衣商舖

BK 有位breastfeeding mom開哺乳衣鋪, 你可以去睇下. Check pm 啦.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

男爵府

收到, Thanks a lot. 原來搬了....

複式洋房

我都想知地址..可否pm給我...

我們愛,因為神先愛我們!!!!!

複式洋房

me too! Thanks!

子爵府

emmypun

我都想知地址..可否pm給我...

公爵府

認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我想通知我朋友, 可以pm給我嗎?
該用戶已被刪除

大宅

我都想要地址, pm 比我呀, thanks!

男爵府

PM

大宅

I want to have the address too.
Pls send it to me. Thanks.

公爵府

你地係咪講緊呢到呀

[size=small]Pls Click

男爵府

係呀! 係呀! You're right. :-P

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原來bk有條link, 我都唔知tim!!

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

公爵府

我都係今日見到咋 :-P

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

謝謝 MrsNg!

終於抽到空給大家我手上有的香港有出售哺乳衣的資料如下:

1. mothercare 顧客熱線2627 0035 (吊帶款哺乳內衣)
2. DIANA'S WENDY 2735 0725 (海運大廈) ; 2366 2153 (尖沙咀)
3. 媽媽世界 (銅鑼灣 2504 2737 ; 康怡 2504 5735; 上環 2541 6781; 尖沙咀: 2992 0387 ; 佐敦 2992 0387 沙田 2604 5929 )
4.「孕寶寶」一站式母嬰店3188-2540 (詳見網址: http://www.babymommom.com/)
5. BF MOMS 哺乳衣專賣店 9670 3418 (詳見網址: http://www.hk-bfmoms.com/) 提供上門或相約地點服務

(4. & 5. 都有折扣給BK媽咪的, 請直接查詢詳情)

【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

男爵府

Glad,

多謝你的資料. 但係點樣比佢知道我係BK媽咪呀??? 無証明喎....

公爵府

Glad

唔洗客氣
你d資料好詳盡呀

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

謝謝 MrsNg & moondream!

moondream,
問得好! 不如直接問她們如何辨識大家吧!
可否來個問答題呢? eg, 講出幾個BK母乳媽媽的網名.....誰是BK網主, 都幾好玩啊!

各位姊妹,
戶外哺乳, 是否選擇哺乳衣,
都是可以與寶寶一起享受哺乳樂!
我們穿的, 就等同寶寶也貼身地穿啊!
好好享受隨時隨地的餵奶樂趣喔!

【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

男爵府

Heee....Sorry, 我唔知誰是BK網主

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊