自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

http://hk.on.cc/int/bkn/cnt/news/20170112/mobile/bknint-20170112100126788-0112_17011_001.html

伯爵府

畀面勳章

cindyleung0728    發表於 17-1-13 10:47

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔敢開,可唔可以簡短講下內容呀

大宅

好驚喎!唔敢開

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

禁止訪問

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

子爵府

毛管棟了

男爵府

好堅,睇完好驚驚

子爵府

畀面勳章

男爵府

最後果度好假,俾我係個妹妹,尖叫到癲喇,叫住走呀!

珍珠宮

咩嚟㗎

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:唔敢開,可唔可以簡短講下內容呀

原帖由 vivibabyvivi 於 17-01-13 發表
唔敢開,可唔可以簡短講下內容呀
小朋友玩公仔,另一公仔自己搖頭擺腦!

另一段,小朋友做功課,
枱上紙張、文具被移動,枱都郁埋!

侯爵府

其實唔係好得人驚...我都親身經歷過...

話說當時我沖緊涼(我間房係套房,不過冇抽氣扇),咁我習慣唔會關晒度門沖涼因爲我覺得好x同好熱,所以我開左少少門...當我洗洗下頭時冇啦啦聽到1聲'bang'1聲(都幾大聲),咁我開眼睇下啦...我淨係見到個'long'口杯係度大幅度咁搖黎搖去(我隻'long'口杯係用S形鉤掛係半空中)但度門完全冇郁過...咁我就知道係'佢地'郁個杯想比我知'佢地'係度...

p.s.:我宜家住緊依間屋係搬左入黎1年左右,發生依件事係我岩岩搬入黎果時發生,間屋未比我地租之前應該有半年以上冇人住過...

若曦    發表於 17-1-13 22:17
日月水火    發表於 17-1-13 21:30
girlbear    發表於 17-1-13 11:57
babyhowie    發表於 17-1-13 00:37

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

babyhowie 發表於 17-1-12 23:54
http://hk.on.cc/int/bkn/cnt/news/20170112/mobile/bknint-20170112100126788-0112_17011_001.html

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

好驚

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

洋娃娃果段, 我屋企d 玩具間中都係咁, 半夜我做緊野時突然嘈同閃燈, 有電既玩具就係咁, 我成日同我老公講屋企有鬼. 試過2 次見過d 花既莖跌然搖一搖. 我唔覺得係02.

風吹果段我覺得好假.

sunev    發表於 17-1-13 22:12
QUEEN314    發表於 17-1-13 21:51

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

babyhowie 發表於 17-1-13 00:15
小朋友玩公仔,另一公仔自己搖頭擺腦!

另一段,小朋友做功課,
唔該

首頁

尾頁

跳至