自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

內地超模奚夢瑤在2019年與賭王何鴻燊四房兒子何猷君結婚,兩人育有一子一女,生活幸福美滿。一向擁有超強時尚觸覺的奚夢瑤,亦經常花心思打扮囡囡Romee,日前她上載了一段開箱片,分享近期入手的名牌手袋、好友送的生日禮物等等,其中更有被外界喻為「小廢包」的名牌迷你手袋,寵女程度毫不手軟!
奚夢瑤買了一款Hermès Micro Picotin 14給囡囡,尺寸比起普通款式更細,而她自己就入手了一款顏色相近的Hermès Picotin 18,希望同囡囡用「母女款」手袋,據知兩款手袋分別售價約27,000港元及29,000港元。此外,奚夢瑤還買了Chrome Hearts兩款不同大細的手袋,同樣是作母女袋來用,分別售價約9,000港元及34,800港元,母愛爆棚的她更直言:「這個是我最近最甜蜜的一個時光之一!」

為了同手袋仔襯返一Set,奚夢瑤還買了Gucci的粉紅色心形髮夾給囡囡,該款髮夾綴有水晶飾邊及標誌性的品牌Logo,售價3,100港元。對於奚夢瑤狂買名牌給寶貝女,網民紛紛留言表示羡慕:「有的人幾歲就擁有了菜籃子」、「做奚夢瑤女兒好幸福,媽媽又有錢又有品味」、「人生贏家」。

yeung_ma    發表於 24-3-14 10:37

大宅

有錢真幸福

子爵府

2024年龍年勳章

大聲公 發表於 24-3-14 09:11
內地超模奚夢瑤在2019年與賭王何鴻燊四房兒子何猷君結婚,兩人育有一子一女,生活幸福美滿。一向擁有超強時 ...

珍珠宮

回覆樓主:

對有錢人來講這只是小小的玩具

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

其實唔洗去到佢呢個level, 小紅書都唔少貴婦買名牌手袋俾幾歲女女

別墅

內地超模奚夢瑤在2019年與賭王何鴻燊四房兒子何猷君結婚,兩人育有一子一女,生活幸福美滿。一向擁有超強時 ...

我都想做佢個女

水晶宮

咁有錢買乜都得啦!買乜嘢都唔會覺得咁驚喜
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

mln 發表於 24-3-14 09:46
對有錢人來講這只是小小的玩具

散子

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

其實都嫁左個咁有錢既, 唔駛拍片等人影完share出黎好過啦

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

水晶宮

Chrome hearts 嗰個好得意喎!!
其實有錢又捨得使就得啦,我喺harbour city 都見有內地遊客5-6 歲孭住個chanel 袋仔
小朋友好鍾意同媽媽 matchy matchy, 只係人地有錢 d 啫

珍珠宮

TMC3012 發表於 24-3-14 10:33
其實都嫁左個咁有錢既, 唔駛拍片等人影完share出黎好過啦

可能係嗜好

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

小菜一碟

珍珠宮

佢女咁细,都唔知咩係名牌,呢D係大人嘅心態啫

珍珠宮

Nbs 發表於 24-3-14 10:41
Chrome hearts 嗰個好得意喎!!
其實有錢又捨得使就得啦,我喺harbour city 都見有內地遊客5-6 歲孭住個ch ...

內地遊客5-6 歲孭住個chanel袋仔, 會唔會係A貨? 大陸好多

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

TingTing 發表於 24-3-14 10:52
佢女咁细,都唔知咩係名牌,呢D係大人嘅心態啫

其實都係架

水晶宮

大聲公 發表於 24-3-14 10:53
內地遊客5-6 歲孭住個chanel袋仔, 會唔會係A貨? 大陸好多

咁我又無深究呀
不過我見佢 d 屋企人都周身名牌土豪咁嘅

子爵府

呢種只會敗家同曬命嘅人,完全唔識欣賞

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊