美容扮靚

跳至

首頁
12345...34

尾頁

洋房

請問有冇彩光脫毛或激光脫毛好介紹呢?

彩光脫毛或激光脫毛有什麼分別?
兩者比較邊個比較安全?
大概幾多錢?
效果滿意嗎?

民房

Re: 請問有冇彩光脫毛或激光脫毛好介紹呢?

我兩樣都做過, 激光有效d, 但痛d同貴d, 我既見議係面積大既既部位用彩光, 面積細既就用激光, 咁樣會化算d. 我而家係CASE到做激光Bikini位, 係DR SPA度做彩光腳, 我夾過哂價CASE做Bikini同underarm位算係最化算, 用激光都係幾千蚊一個部份, 仲可以保用三年. DR SPA我就唔推介, 因為貴加上無保用期, 仲要係只係彩光, 彩光比激光平好多. 而家CASE可以用$98試脫一次underarm, 如果你有興趣我可以介紹比你, 四月會員介紹會有額外優惠.

洋房

bbuni 你好:

我有興趣呀, 煩請給CASE有關資料給我, 謝謝
我想做underarm, 大概什麼價錢?
如果做Bikini, 大概什麼價錢?
"四月會員介紹" 會有額外優惠幾多?
大概做幾多次才能完成?
謝謝你的幫忙!

大宅

畀面勳章

bbuni,

保用3年?!又話會"永久"

我剛剛見到一間叫dermes,話首次免費 。但係話大約要做4次,每次要$5000零蚊。如果激光只係keep到約3年,咁就好貴喎...

我仲想請教...underarm做完之後,有無少d汗

洋房

bbuni 你好:
又係我呀! 我仲有其他問題想請教你
1)以往因脫毛而留下一些印及紋, 做完激光後, 會否消失?
2)做完激光第二日可否用止汗濟呢?
3)由於過去2個月左右, 我都係用拔毛方法清理毛毛, 如果要做激 光, 是否應該與對上一次拔毛時間相約一個月左右, 先可以做激光?
4)如果真係要等一個月的話, 我退咪要留"毛毛", 我已留咗個幾星期咋, 要等足一個月, 咪要5月份, 到時仲有冇$98試脫一次underarm及額外優惠?
請求你的答覆! 謝謝

民房

vita,
1. 激光同彩光唔同, 因為激光係用同一波段, 每次只針對一樣野, 脫毛就只有脫毛, 所以比彩光脫得徹底, 唔使脫咁多次. 至於你D印可以去果度問醫生, 醫生應該幫倒你.
2. 止汗濟始終係化學野, 最好隔幾日至用.
3&4. 無論激光或彩光, 都係唔應該拔走d毛既, 因為光要靠d毛做引去burn死個毛頭既, 不過我諗唔使等一個月既, 月尾應該ok啦, 只要有毛出黎就得, 或者可以上去試o左個underarm先, 唔想join就比$98走人lor. 果度d人好nice, 佢地唔會迫你既. 有咩疑問就pm我啦.

複式洋房

我想請問 case 的$98, 是否兩邊腋下都做晒 ?定只係做某一part?

民房

NewSnoopy,
所謂保用三年, 意思係完成療程後三年內有一條毛生出黎都可以隨時上去脫, 正常人三年一定脫得哂. 唔再出既話就即係永久啦. 永久脫毛就係咁既意思.
dermes我一年前都去試做過, 都好work架, 不過我就無join佢地, 因為價錢比較貴.
因為我underarm本身都唔係好大汗, 所以有無少d汗我就唔係太清楚, 不過試完一次d毛真係出得慢o左同少o左lor.

民房

係兩邊做哂架, 我知變靚d就只幫人做一邊.

珍珠宮

Hi bbuni,

我都有興趣呀, 唔該可唔可以pm case 的資料俾我呢?

而且, 我個人好鬼怕痛, 咁又可唔可以用彩光做underarm 的? 同埋, 大約幾多錢呢???

謝謝........

大宅

bbuni,
可否pm我有關 case 嘅資料.
如果是用laser做underarm,通常要做幾多次呢?
Thanks!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

民房

ming2 ,
係咪join course 先幫人做哂呀? 我上次打電話去問,佢話只做一邊既. ?-(

民房

因為case係用激光既, 所以會比彩光貴d, 做underarm係$8900, 包四次laser, 四次美白保濕, 四次注氧護理, 約一個至一個半月做一次. 三年內有毛長出黎隨時上去再做, 因為係皮膚醫生開既, 一切皮膚問題都可以隨時問佢. 我係果度做bikini位, 激光價錢呢度算最抵, 但係如果做手同腳呢d範圍大既地方, 我就會揀彩光, 因為價錢平一半, 但效果當然無咁好啦. 我對腳係用彩光做, 做o左九次都仲有毛生出黎, 不過就真係少o左好多.
case而家做緊promote, 四月份會員介紹人去做可以有$2000回贈, 如果我介紹你入去做既, 我將回贈分一半比你, 咁大家就可以慳番d, 有興趣可以聯絡我.   

民房

bbuni 寫道:
因為case係用激光既, 所以會比彩光貴d, 做underarm係$8900, 包四次laser, 四次美白保濕, 四次注氧護理, 約一個至一個半月做一次. 三年內有毛長出黎隨時上去再做........

價錢我真係負擔唔起,但underarm的問題真係幾嚴重,密,長,黑,汗多,另我一直都冇著過無袖衫,更加唔洗講吊帶衫喇.重要日日用止汗濟,日久會否有問題架?唔知有冇咩其他的健康方法叻??? :-( :-( :-(

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

民房

文子
其實你可兩樣都試做, 睇下邊樣o岩自己再決定join唔join course呀, 做個聰明消費者呀嘛, 我成日都周圍試既. hehe

大宅

畀面勳章

ming2,

我長氣d問多句,"變靚d"$4800係激光、underarm,不限時間,做到無為止。對嗎?間野在那兒?

請問你之前又有無"大汗"呢個問題,做完有無改善?

如果你記得,我另外又同你傾緊收肚問題...唉!唔好介意我呢個又孤寒但係又多問題的人...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

首頁
12345...34

尾頁

跳至