影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

誕 Twins一周 帶六磅大孖歸家
黎姿谷奶出院掛住四磅細孖39歲的黎姿上周六為富商丈夫馬廷強剖腹誕下孖女,留院一星期後,昨日她在逾 10名保鑣護航下出院。產後首次露面的黎姿雖然身形腫脹且谷奶升 cup,但精神飽滿兼笑容滿面,她透露體重逾六磅的大孖已被送返家中,至於現時重約四磅的細孖則仍需留院,因而令她十分掛念,又指只要身體狀態許可,必定親往醫院探望細 B。

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20100731&sec_id=462&subsec_id=463&art_id=14296027

------------------------
都唔明點解d報導係都要講人地未收身, 阿大姐呀, 人地啱啱生完bb先果幾日收咩身呀, 講出口都冇腦.

黎姿身為一個靚女一個藝人, 啱啱生完都唔怕重有個肚出來見傳媒, 好有禮貌耐心咁答記者, 有個錫自己既老公, 有對寶貝女, 佢個樣流露著幸福, 真係笑得好甜好有光彩.

男爵府

畀面勳章

你哋留意吓D記者訪問時態度真係麻麻, 再回想陳慧琳出院時個肚好似無生過, 真係覺得黎姿先叫真實!

侯爵府

醒目開學勳章

d 雜誌成日都暗示陳x林係無大肚的.

但係我生完第一個當日, 我既身形已經即時好似未有bb咁又係事實喎. 所以唔知d 雜誌所講係咪真.

原帖由 dabe1234 於 10-7-31 09:09 發表
你哋留意吓D記者訪問時態度真係麻麻, 再回想陳慧琳出院時個肚好似無生過, 真係覺得黎姿先叫真實!

複式洋房

陳慧琳真係攪到d標準錯晒,而家係要生完都好fit先得!
btw,都好開心見到Gigi而家咁幸福!

男爵府

唔明點解個主持話由於個傷口太口, 所以細女得3磅....如果個傷口細, 咁個磅數會重D 嗎.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

點解d 記者一定要寫人地谷奶, 身形腫脹?

珍珠宮

其實關咩陳慧琳事?? 我識好多剛剛生完bb既女人都好fit!!! (係早過陳慧琳大肚既)佢地大肚時只係個肚大, 手腳都係好'了'.

原帖由 baby_june 於 10-7-31 09:28 發表
陳慧琳真係攪到d標準錯晒,而家係要生完都好fit先得!
btw,都好開心見到Gigi而家咁幸福!

珍珠宮

原帖由 yamiyami 於 10-7-31 09:31 發表
唔明點解個主持話由於個傷口太口, 所以細女得3磅....如果個傷口細, 咁個磅數會重D 嗎.

侯爵府

原帖由 happypiano 於 10-7-31 09:28 發表

但係我生完第一個當日, 我既身形已經即時好似未有bb咁又係事實喎. 所以唔知d 雜誌所講係咪真.

我都係,我個肚吾算好大,所以生完之後嗰日就已經吾見咗個肚,我以為做戲先會咁,原來真係會咁樣。

KELLY事實有咗BB時塊臉係賬咗,手臂肥咗D架,佢個仔好似佢老公,有幾分似KELLY架,所以我信個仔真係佢生嘅。

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

黎姿真係好靚呀, 好甜好幸福
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好幸福,好靚

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

佢生完都好靚呀
幸福滿瀉
祝佢細孖早日出院!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

尋晚都見到佢好幸福笑得好甜咁行出嚟,好羡慕啊!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

男爵府

希望她苦盡甘來!

講真, 馬先生個樣都好老實, 應該是一個好男人來的. :)

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 happypiano 於 10-7-31 09:28 發表

果時郭可盈生完, 報紙/電視都影得佢好 slim 呀

伯爵府

發自內心好sweet笑容,好幸福呀!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

gigi真係好靚,個樣好甜~

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

恭喜黎姿, 我好鍾意佢

侯爵府

尋日係電視見到黎姿係成個訪問都笑容滿面,好登佢開心,希望佢細女健健康康,快D出院一家團聚~~~

大宅

我都覺得佢好開心,笑得好真,臨走仲唔該前唔該後,好鄧佢開心

首頁

尾頁

跳至