論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

朋友個賓賓想出Bonus, 最後想到條絕世好橋....個女主人聽到後立即炒, 賓賓立即笑住走...因為佢找到女人的弱點, 就係響女主人面前同男主人講"Sir, I miss U, I Love U".....

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

哩條真係絕橋!!

複式洋房

原帖由 pollyw 於 11-3-14 15:59 發表
哩條真係絕橋!!

洋房

我之前請過兩個姐姐, 兩個姐姐都因為借財務唔還, 迫住要炒佢哋! 依家等緊第三個姐姐來, 雖然未到, 但一直都好擔心佢又借錢, 又要我貼錢比佢走! 自己都不斷諗辦法點樣可以阻止佢哋咁做!
五月MaMa......你可唔可以幫忙pm你的絕招比我呀? 唔該......

珍珠宮

[就係響女主人面前同男主人講"Sir, I miss U, I Love U".....] <----以為咩絕招~~ 我怕我老公會成張櫈車埋佢~~

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 Siuchoi 於 11-3-14 16:55 發表
[就係響女主人面前同男主人講"Sir, I miss U, I Love U".....]
哼,我隻佬唔会對佢有乜反應,但肯定唔会意識到有乜問題(可能返工都有人向佢放電,佢会當好平常)。但工人在屋內,就好唔同,所以我更加要保護C6,一定即炒!!

男爵府

好媽媽勳章

可否告佢性騷擾男主人... 如果唔得, 我都唔會俾佢好過~~

原帖由 五月MaMa 於 11-3-14 15:48 發表
朋友個賓賓想出Bonus, 最後想到條絕世好橋....個女主人聽到後立即炒, 賓賓立即笑住走...因為佢找到女人的弱點, 就係響女主人面前同男主人講"Sir, I miss U, I Love U"..... ...

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我諗我C6會黑面話佢, 我C6黑起塊面嚟好嚇人的, 啲賓應該唔敢對佢咁輕浮.

公爵府

好媽媽勳章

wakakakakakaka~~~
如果係我老公
一定會freeze咗個表情, 冇反應
然後, 大家dead air...
之後, 老公應該會打比我
"工人話佢笠我搣我喎.....哈!"

死火~~ 齋幻想都笑c咗

嗯....比我, 我會即問佢 :
"you really love ah sir?? 喂講過要算數呀~ 你幾時同阿sir走佬呀?"

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 ellawyc 於 11-3-14 18:50 發表
wakakakakakaka~~~
如果係我老公
一定會freeze咗個表情, 冇反應
然後, 大家dead air...
之後, 老公應該會打比我
"工人話佢笠我搣我喎.....哈!"

死火~~ 齋幻想都笑c咗

嗯....比我, 我會即問佢 :
"you really love ...
哈哈哈哈…維尼媽哩个最好笑!確係有辦法!!

水晶宮

係我屋企唔work架.
我唔介意佢講瘋話,最緊要我老公知道個工人發癲,自己小心唔好比人屈.
想屈我補一個月炒工人,都幾難囉.

水晶宮

我會即刻幫佢同埋阿老公執袋
一齊趕佢地出門口
嚇下個工人都好………

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 shannnb 於 11-3-14 19:14 發表
我會即刻幫佢同埋阿老公執袋
一齊趕佢地出門口
嚇下個工人都好………

但你老公可能係無辜個喎! 你都趕佢出街呀?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

咁賤都想得出.

If maid said these things, I will said"If you miss Sir and love Sir, pay sir everytime $5000. Also have to camera it for evidence that Sir not rape you. You need Sir not Sir need you."

水晶宮

原帖由 DoReMi媽媽 於 11-3-14 19:22 發表

但你老公可能係無辜個喎! 你都趕佢出街呀?

咁要睇下阿老公…識唔識俾反應喇
如果佢唔識,咪成機掃埋佢出門口
增加呢個驚嚇作用…嚇到個工人唔敢玩野!
如果阿老公咁屎蠢…係女人都岩…
唔該出左我屋企門口,唔好再行番入黎…
核突死~

子爵府

i will & congrts my hubby has someone else like him besides I & the two bbfishs
then tell the maid to get back to work as usual & no more dreaming

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 bbfish1992 於 11-3-15 06:34 發表
i will & congrts my hubby has someone else like him besides I & the two bbfishs
then tell the maid to get back to work as usual & no more dreaming
咁如果亞姐真係“愛上”左隻佬,我又唔炒佢,咁隻佬咪好危險??可能除時不自願情況下,畀隻狼dap左喎!!

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

幻想下都覺好笑, 呢班公主真係要搾盡僱主啲錢先罷休.

首頁

尾頁

跳至