自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

個囡得3歲唔識攪買錯左金幣比ITUNES收左49.9美金可以點算好??

大宅

打死個死女包...haha講笑!無計架喇,硬食啦,我都試過買錯野,send左email過去,佢都係話呢個係你mistake呀

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

可以下次唔好比阿女搞囉

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

以後唔好比個女玩囉
冇野可以做喎..因為係你自己比囡囡玩..囡囡按制買既....
一係下次比囡囡玩時就睇實D

子爵府

回覆 minijelly 的帖子

其實我真係好想打屎佢架,不過唔想坐監=.="硬食................呀..................好肉赤呀>.<"

子爵府

回覆 月希 的帖子

可能係之前用完入過密碼,時間又唔係過太耐佢就有機可乘>.<"

伯爵府

可以delete 咗個credit card information 防止小朋友下次亂download d app!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

berry?????? 發表於 11-4-1 19:43
回覆 月希 的帖子

可能係之前用完入過密碼,時間又唔係過太耐佢就有機可乘>. ...

咁以後個電話放高D..放係小朋友拎唔到既地方啦...
一係早D教佢...唔可以亂禁...

珍珠宮

開心吸收勳章

只可以話...
你個囡咁醒, 唔貴個個都唔買

侯爵府

畀面勳章

唔係要入 pw 先買到野既咩 ?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

硬食, 邊個叫你唔小心,又唔睇住個囡.

我都試過, 好彩冇咁甘.... 個仔send sms, mms 出去俾朋友或者香港既家人, 收番1-3歐羅一個message,又試過收到朋友既投訴... 好彩我一向唔入果d 買野網, 冇pwd 就乜都做唔到, 否則實出事!

禁止訪問

大宅

You are better than me..same case for me, but with US$99.99

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Jason 發表於 11-4-1 20:23
係你自己冇登出,每次登出就可以避免到佢地high 錯制

我囝都試過,c6比囝打機,又吾登出,剩係一日叫阿囝吾好亂襟,囝先4歲半,邊識分咁多ar,

子爵府

都係自己衰啦今次瀨野啦

水晶宮

我都試過買錯野………
好在0。99美金咋~~
下次小心d喇
我覺得就應該冇辦法囉

大宅

好媽媽勳章

回覆 berry?????? 的帖子

如小朋友誤買, 可以refund 的.

我個女有次用亞姨iphone 在Coin Dozer誤買了24.99美金的coins (no password need).
因為佢冇set: 禁止 in-app purchases

Apple 回覆:
If you'd like, you can restrict the ability to make in-app purchases on an iPhone, iPad, or iPod touch.
To learn how to adjust the restrictions, check out this article:
iPhone, iPad, and iPod touch: Understanding Restrictions
[url=http://support.apple.com/kb/HT4213]http://support.apple.com/kb/HT4213[/url]

OR set 飛行模式才俾小朋友玩

大宅

醒目開學勳章

設定->一般->取用限制->SET密碼->啟動取用限制
入面有一個[應用程式內建購買功能]
你OFF左佢以後GAME入面要俾錢買野既野都買唔到
一定要入黎呢度ON返先可以買
所以有小朋友既話最好一定要SET OFF
咁樣可以放心D俾佢玩....
不過...49.99USD....好金.....

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

berry?????? 發表於 11-4-1 19:31
個囡得3歲唔識攪買錯左金幣比ITUNES收左49.9美金可以點算好??

算啦都係幾百蚊。我重慘,SUMMER去旅行時阿仔用個BLACKBERRY上網睇野,返黎張單。。。。成皮野呀!!!!打死9講價再PROMISE之後會續多兩年約,扣扣埋埋都比左6千幾蚊,勁傷!
明天會更好~~

子爵府

回覆 pauline6 的帖子

太好啦,多謝你回覆我呀,請問我E-MAIL去邊道同埋內容點寫呀?因為我英文係非常有限公司=.="
唔該晒你呀PULINE!!!

首頁

尾頁

跳至