想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我有一排有來啦~
因為試左7個月都冇消息, 都好disappointed.
第6個月開始少左量體温....(之前日日都keep住量的)
今個月, m小時遲左5-6日都未到, 我今朝早用晨尿check綠d...
大家可以幫我睇下我係咪已經中左呀?? 好緊張...好擔心係自己以為中咋

ಇღ We LOVE U, My Rabbit Baby ღಇ

大宅

好耐冇見你啦!!!!
我都係呢幾日會派彩呀~~~
我今日day26,量體溫~今日都仲係高溫,不過check左綠d都係冇野~~

你果個好明顯啦!!!!
你中左啦!!!!
趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick
Facebook search:Cherry*Pick

大宅

畀面勳章

回覆 cherry_hon 的帖子

係呀, 我好耐冇上來...
因為有一段時間好失望....
你怎樣了, 這陣子好嗎????????
真開心可以撞回熟識的人

我第一次有機會用綠D...因為之前M期超準
我平時28日, 今個CYCLE過好多日啦!
今日已經係DAY 33
其實條線比較淺架, 影相後深左...
我見到果時, 咸左出來, 眼水不停咁流....

我打算明日再用驗孕棒check, 再到doctor confirm!

ಇღ We LOVE U, My Rabbit Baby ღಇ

大宅

我都好擔心你~~
真係冇左你的消息~~
vivianbaby上個cycle已經bingo啦~~~
我仲努力中呀~~~
等緊派彩~~

趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick

大宅

畀面勳章

突然間諗如果真係得左, 咁我果個係龍定rabbit?

大宅

仲係兔仔呀!!!!
下個cycle就可能係龍啦~
趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick

大宅

畀面勳章

vivianbaby中左啦? 恭喜佢呀....
我前二個星期去左讀湊bb的課程...
佢仲有冇上來呀?
我祝你早日bingo, 大家一齊做mama...
龍同rabbit都冇所謂la...因為真係天賜的, 係一種緣份, 而家都唔諗咁多, 雖然未100% confirm中左, 但係都夠我開心流眼水
加油呀 cherry_hon

男爵府

畀面勳章

答案好明顯啦~
你返嚟喇~

大宅

worrytohavebaby 發表於 11-4-19 09:08
佢仲有冇上來呀?

佢呢排唔係好多上黎啦~~
間中都會見到佢架~~
我們多數係呢度集合架~~
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3786625&extra=page%3D1&page=404
趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick

大宅

worrytohavebaby 發表於 11-4-19 09:08
佢仲有冇上來呀?

我見你遲左幾日..先CHECK..我真係忍唔到手........成日都DAY26都CHECK..係咪太緊張呢~~
不過又放鬆唔到~~
你今次BINGO都有計日子,CHECK排卵,CHECK體溫嗎??
趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick

大宅

畀面勳章

回覆 jelly208 的帖子

多謝大家都記得我呀...
我返啦, 希望堅中啦!
我明早會再check, 跟住看doctor, 到時希望可以帶旺氣比大家!!!

現在很開心, 個人不知所措咁...

大宅

畀面勳章

回覆 cherry_hon 的帖子

多謝你俾條link我呀..
因為我唔想咁大期望麻, 加上我m超準, 28日後就見到m小姐的
所以我就唔來先check, 其實過左7個月都好心灰架..

但係我都keep住有量體温同埋有記下dodo日子架

我平時一個cycle 28日

今日4月19日Day 33
其實我都唔知邊日排egg
今個月dodo日子如下, 如果堅中應該好大機會係女
Cycle 7
3月24日Day 7 晚上 dodo (Nil)
3月27日Day 10 早上 dodo (Girl)
3月31日Day 14 晚上 dodo (Nil)
4月6日Day 20 晚上 dodo (Nil)
4月13日Day 27 晚上 dodo (Nil)

我記得先量體温, 第6個月開始成日都冇量, 記得先量咋....
都係作記錄麻....

大宅

恭喜哂吖..好開心吖!!我個BB刀13w la ~

大宅

畀面勳章

回覆 babii.yan 的帖子

多謝呀,,,我都恭喜你, 見番咁多BK既朋友仔都中左, 大家都做MAMA LA...YEAH!

大宅

恭喜晒~好明顯喇

大宅

babii.yan 發表於 11-4-19 11:32
恭喜哂吖..好開心吖!!我個BB刀13w la ~

WOW..好耐冇見你啦~~~
祝你同BB健健康康呀~~~

我仲有2日就派彩啦...好緊張呀~~~
趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

恭喜晒, 好明顯中左, 我果陣 m 遲左 2 日都係 check 到咁深色....

你可以 book 醫生啦

大宅

畀面勳章

回覆 CarmenSin 的帖子

多謝你, 我今朝都好感動.....明日都會再CHECK

大宅

畀面勳章

回覆 mrsjimmy 的帖子

我仲好似發夢咁, 明早再用驗孕棒CHECK多次先, 有線再去睇醫生
我且家煩緊要睇邊個醫生

用戶要求終止服務

一睇就知bingo了... 其實咁早睇醫生有用麼??

首頁

尾頁

跳至