夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我最近發現老公成日無原話要出去買野食. 又把個電話轉SLIENT MODE同埋一見到我就放下電話. 我係上2個WK, 發現佢係2:42A.M打電話出去, 我問佢係邊個, 佢無講野. 我再問係男OR女, 佢又唔出聲. 跟住我就打返來電既TEL NO. 係個女人聽, 我問佢點解我老公昨晚2:00幾打比你同你講咩... 個女仔無講野... 跟住我話佢知我係我老公既老婆, 我問佢係邊個. 係唔係佢GF, 佢話係.. 跟住我老公搶左個TELEPHONE 跟住收線.

我問佢同個女仔點識, 佢話INTERNET識. 我老公係中山返工. 我話咁你同個女仔係有成日見面?佢話唔係.仲話無見過, 佢話只係SEND TEXT MESSAGE同講TELEPHONE. 都係呢2個WEEK 先CONTACT. 但我係2010年見過我老公係INTERNET同個叫MICHELLE既女仔MSN. 仲話MISS 人. 果緊我大緊肚.. 而家生左個女有一歲幾, 同埋而家仲大緊肚, 生第二胎.

點解每次大肚佢都係咁??? 我真係覺得好辛苦, 請大家比D意見. THANKS!!!

男爵府

畀面勳章

回覆:老公有外遇機會大嗎?

案發証據:條女口供同老公口供=
好好保重自己身體吧!唔好諗咁多住先,生完再算

大宅

Take care 自己同女女& 肚入面個bb先啦!唔好諗你老公啦,為日後好好打算下

男爵府

生左先!中山做工!唔!
咁丫!可以的!仲想一起!叫佢番來HK!其他唔好理!
在hk重新來!找工!
其實男人出外打工都好慘!
你再睇下點!諗下!
加油!為自己個家!

大宅

我想唔同佢一齊, 我覺得好辛苦. 都唔知幾時講真話, 幾時講假話. 而家去左上海仲日日出去飲野.

一個咁唔定性既老公, 好得人驚. 隨時有外遇.

大宅

我唔想對住佢. 但又唔知好唔好唔要呢個FATHER, 因為佢大多數時間都係大陸. 而佢每次返黎都令我好激動.

好似無左佢, 我個人會平靜D. 同埋唔使諗佢做D咩, 有無對我唔住.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:案發証據:條女口供同老公口供= 好好保重自

原帖由 Mamamia 於 11-10-13 發表
案發証據:條女口供同老公口供=
好好保重自己身體吧!唔好諗咁多住先,生完再算

...

大宅

回覆:dchanl 的帖子

其實我唔知你經濟狀況點,但單親家庭好大壓力!你要考慮清楚,老公長期外地工作,又唔定性,有外遇你一早預左,你生左之後,再同佢傾下,唔好影響懷孕嘅心情,而家你好易諗埋一邊,到時會嚇親個女架!

男爵府

引用:我唔想對住佢.+但又唔知好唔好唔要呢個FATH

原帖由 dchanl 於 11-10-13 發表
我唔想對住佢. 但又唔知好唔好唔要呢個FATHER, 因為佢大多數時間都係大陸. 而佢每次返黎都令我好激動.

好 ...
咁係咪要佢工作先,而家佢係咪為左工作賺錢為家先!

唔可以咁唔公平!
去飲野,都係想人倍!
你嬲都唔而家!

男爵府

點講!佢係咪年新百萬!位高權重!
都要睇!
如果唔係,又大把的,叫佢反HK !
其實都要你係仲愛佢!

大宅

引用:點講!佢係咪年新百萬!位高權重! 都要睇

原帖由 chaeey 於 11-10-13 發表
點講!佢係咪年新百萬!位高權重!
都要睇!
如果唔係,又大把的,叫佢反HK !
點解你都唔似安慰樓主

大宅

我經濟可以自給自足... 唔使靠佢. 所以我先諗2個小朋友係唔係可以唔要FATHER.

佢成日都話要有錢先有安全感, 佢又話做野好辛苦. 我叫佢唔好做返HK搵份底人工D既工. 到時有咩唔得, 我會出黎做野幫手. 但佢REJECT.

佢係一個破碎家庭長大, 所以佢覺得只有錢先可以搵到安全感. 就算而家佢都覺得工作第一, 第二自己, 第三先係我同仔女. 同埋佢大愛講大話, 我接受唔到.

我要一個HONEST既老公同埋愛錫仔女既老公. 唔係一個只係每月覺得比左家用就算做盡責既老公同FATHER.

我地都需要CARE AND LOVE

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

畀面勳章

每個女人都想要一個誠實嘅男人,但現實總與理想唔同,始終一句:保重自己及bb包括肚入面嗰個為先,生咗之後再同佢算帳!

大宅

回覆:dchanl 的帖子

Broken family 對仔女,同父母都好大影響,你真係要徹底想清楚,例子太多,但有老公=冇,有爸爸又=冇,的而且磪...唉!始終,都仲有下一代,比多個機會大家,同你老公坐底再傾下,大前題要顧及身體先!

大宅

我老公想維繫,不過實在太唔定性。佢而家係上海連續3晚都去飲酒。飲完酒仲會發脾氣。到而家都未返酒店

大宅

我岩岩同佢講左, 我要同佢離婚. 佢話好眼訓, 明天先再講. 唉...呢D日子我唔想過啦.

大宅

我岩岩同佢講左, 我要同佢離婚. 佢話好眼訓, 明天先再講. 唉...呢D日子我唔想過啦.

babybaby2007  逃避,叫佢去死!  發表於 11-10-19 16:46

大宅

點解D男人個個都鍾意出去玩同講大話架!都吾知個老婆照顧屋企幾辛苦,未定性就吾好學人結婚生仔,真係累人累物。樓主,我支持你離開佢!加油!

珍珠宮

唔好隨便講離婚,收5番架,同佢好好地再傾下啦

首頁

尾頁

跳至