親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

伯爵府

真系GOOD,比想像中還要好.那裡的農村環境以及樂園真系攪得不錯.價錢又便宜,所以想同各位分享下.
不過記得BOOK海景房,個VIEW真系靚仲可以望著天鵝鴨在水中游泳,看了人也舒服起來.而房間估不到
有電腦 有精气浴,及搖搖椅.
第一天 由碼頭坐船到達順德後立即見到酒店的七人車,前住不需二十分鐘,到達後CHECK IN.返回海景房後看見個VIEW真系,然後放下東西吃小小東西後到樂園玩,小朋友看見机動游戲就玩過不停.玩了二三個鐘後吃晚飯,再浸溫泉和游泳.
第二天 吃過早餐後再到樂園及動物園和看4D,中午返回船底餐廳吃飯,那裡可以看見魚在游泳.不過等得比較耐,由點菜至上菜差不多九個字,味道OK,吃完後斷續到樂園玩.直到晚上在酒樓吃完飯沖完身再按腳,小朋友再浸溫泉和游水.
第三天 吃完早餐去樂園玩埋剩下的代錢,之後再游一陣水,吃過午餐後坐車到碼頭後坐船回香港.

我的小朋友在這裡玩得很開心.而我老公都好滿意這次行程.他還覺得這裡比長隆還好玩.所以想同大家分享下

大宅

回覆 chrischeung 的帖子

請問在那裡book?㡬錢?謝!

伯爵府

請問在那裡book?㡬錢?謝!

伯爵府

二千六百三日二晚包船飛及接送http://www.cnhotel.hk/chpackage/chpackage8201.htm
記住BOOK海景房

vickyman  你哩個價錢係幾多人去架?係房間,船飛及接送,其他自費.  發表於 12-9-10 13:05

伯爵府

http://www.cnhotel.hk/chphoto/chphoto8201.htm

這裡有相

伯爵府

GOOD 豪華水上湖景套房,超正

男爵府

入樂園要錢嗎?

別墅

回覆:去完長鹿渡假村了

多謝分享,請問如兩日一夜夠玩嗎,想聽你意見。

珍珠宮

Easter 嗰陣已經想去,一直未夾啱時間,可能十月會去呢度。

公爵府

2024年龍年勳章

chrischeung 發表於 12-8-9 20:22
真系GOOD,比想像中還要好.那裡的農村環境以及樂園真系攪得不錯.價錢又便宜,所以想同各位分享下.
不過記得BO ...

長鹿有溫泉架咩?
我去過唔見既?
你係買PACKAGE?
幾錢同邊度買?

Thanks!

公爵府

2024年龍年勳章

chrischeung 發表於 12-8-9 23:03
http://www.cnhotel.hk/chphoto/chphoto8201.htm

這裡有相

thanks!!!

伯爵府

樂園系買增值咭,一張一百內有一百八十元另送一張動物園入塲。玩完可在塲內再增值,增一百送一百,園內遊戲十至三十,你記住等於半價。。都有好多遊戲玩,好適合小朋友。要留意4d時間,十一點半 二點半 四點半一塲。都几好睇

伯爵府

樂園系買增值咭,一張一百內有一百八十元另送一張動物園入塲。玩完可在塲內再增值,增一百送一百,園內遊戲十至三十,你記住等於半價。。都有好多遊戲玩,好適合小朋友。要留意4d時間,十一點半 二點半 四點半一塲。都几好睇

伯爵府

買套票可在上面提過的網址查詢,我是入左數自已在當日早些去碼頭取飛

伯爵府

唯一美中不足系泳池溫泉比較細,但塲內次所很有心思,每格有電視又有金魚。還有冷气。海景房出面會有仟秋 有個私人碼頭及田,出入可call船夫過來接送。我坐了好多次。

珍珠宮

如果人多同小朋友多,可能唔買套票係咪抵啲?

齋租房,小朋友唔知屈蛇得唔得。

自己坐船時間應該彈性啲, 或者坐巴士又得。

就算碼頭坐的士,一家人咁坐,平均價應該平啲 ,因為旅行社收$30/人

伯爵府

我睇過單租海景房成一千二百人仔一晚,再加船票都几貴,如人多可book家庭復式套票千一,上面二張床下面二張床,但冇左過veiw,搖搖椅 蒸气浴電腦dvd吾知有冇,你可打去問下。問下間邊間大d,同舒服d再選。。我所知海景系最靚同房間最舒式。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

chrischeung 發表於 12-8-10 15:20
我睇過單租海景房成一千二百人仔一晚,再加船票都几貴,如人多可book家庭復式套票千一,上面二張床下面二張 ...

請問你講海景房是否指---> 06. 豪華
水上
湖景
雙人套房??

男爵府

回覆 chrischeung 的帖子

出入一定要塔船?海景房會否好open?

伯爵府

系湖景豪華套房,出入不一定搭船,只系搭船好玩,
海景不OPEN,落地玻璃你吾鍾意可以拉埋吾見光.

首頁
12345...10

尾頁

跳至