興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 成語動話廊

Hi all,

Is there anyone knows how to search 成語動話廊 in DD? or is it in another name? I can't find it.

Thanks a lot

大宅

Hello Rainemummy,

成語動話廊 is now out of stock on DD. (I ordered on DD few months ago.)

Here is the link to 成語動話廊:

http://www.dangdang.com/product_detail/product_detail.asp?product_id=9056115

複式洋房

Hi FXPC,

Thanks for providing the link.

禁止訪問

別墅

Tommyma,

剛剛午飯時間走去荃豐看看, 找不到... :-|
可否講下喺邊?

8gu

大宅

剛剛上咗當當, 有貨喇
唔理3 _7_ 21, 訂咗先, $2x郵費, 當搭車用咗
唔似你咁近, 費事山長水遠去到荃灣, 又話冇, 白行啦 ,

之前去咗商務, 成$380 (12隻vcd), 好貴唔捨得
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵, 會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信. 在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

大宅

有冇人知, 當當果隻同商務果隻內容有冇唔同呢?

大家都係雙語......
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵, 會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信. 在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

男爵府

我昨天都收到當當快遞,昨晚睇個第一隻VCD, 同無線的一樣,係國/粵語,囝囝都鍾意睇,這個價錢真係好抵,我同事都訂了一套,好彩之前無係香港買。

大宅

mkwok,

多謝你啲回應,
咁就好喇!
慳咗成~$2xx

別墅

leeleelumlum 寫道:
剛剛上咗當當, 有貨喇
唔理3 _7_ 21, 訂咗先, $2x郵費, 當搭車用咗
唔似你咁近, 費事山長水遠去到荃灣, 又話冇, 白行啦 ,

之前去咗商務, 成$380 (12隻vcd), 好貴唔捨得

leeleelumlum,
嘻嘻, 荃豐我成日都去架, 我會去多幾次睇睇, 真係無先至死心。
請問當當點order? 同埋點比錢? 無咩經驗, 請指教。

大宅

FXPC 寫道:
Hello Rainemummy,

成語動話廊 is now out of stock on DD. (I ordered on DD few months ago.)

Here is the link to 成語動話廊:

http://www.dangdang.com/product_detail/product_detail.asp?product_id=9056115

http://images.dangdang.com/images/9056115.jpg[/img]

------------
Hi 8Gu,

首先入上述website, 擇"購買", 之後佢會教你....
我就擇用credit card俾錢....
買過三次, 都很方便, 送到上門

別墅

多謝回覆。
如果真係揾唔到, 我至會當當試下訂, 仲要用張就cut嘅信用卡, 我好"蛇嘰" 末試過網上比信用卡付款。
請問~送到上門, 係咪用courier? 我成日唔係屋企喎, 如果郵政局就無問題。

大宅

當當會送上門先, 冇人收, 就轉去附近啲郵局你自己去攞,
其實當當都ok嘅, 前後計, 我都經CREDIT CARD訂咗3-4次了, ok嘅, 不用太擔心. :lol:

剛剛經過灣仔道, 哈廸斯對面嗰間專買大陸同韓國片嘅vcd鋪, 乍見成語動話廊 6隻vcd一set, 雙語, 上下set共hk$188. 都仲係貴過當當~$8x....

有興趣又近, 都可以去睇吓..... :lol:

男爵府

另外可以貨到先付款,比港幣或人民幣都得,我兩次都係比人民幣。

大宅

mkwok 寫道:
另外可以貨到先付款,比港幣或人民幣都得,我兩次都係比人民幣。

係? 貨到先付款都幾好喎 ..... 有呢様?
係唔係購買過程中有得擇, 唔係好覺眼嘅....,
mkwok, 講多啲得唔得?

男爵府

之前我都吾覺眼,到要付款的時候,可選擇信用咭或者有一項是“貨到付款”,雖然無寫明收人民幣定港幣。但速遞公司兩種貨幣都收。

大宅

mkwok, thank you

大宅

Dear all:

我都想買,如果可以貨到付款更好,但係我想問下畫面的效果如何?

別墅

mkwok 寫道:
我昨天都收到當當快遞,昨晚睇個第一隻VCD, 同無線的一樣,係國/粵語,囝囝都鍾意睇,這個價錢真係好抵,我同事都訂了一套,好彩之前無係香港買。

Hi mkwok,
請問係咪同無線播ー樣咁清?定係有些少"鬆yuk朦", 12隻碟 定係1隻HDVD(超壓縮碟)?
咁多問題 唔好意思, 請指教。

大宅

昨日, 當當送到喇,
質素同配音同我自己細個時係電視睇嘅一模一樣,
我仲講'真開心, 俾係cp買慳番成$2xx蚊'
佢唔係一碟過, 係分12隻碟

首頁

尾頁

跳至