親子旅遊

跳至

首頁
12345...19

尾頁

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

有無暑假會去布吉旅行嘅朋友仔呀?不如集中啲係度一齊分享下住宿、美食、行程景點等資訊丫

男爵府

陪月勳章

伯爵府

畀面勳章

回覆:2013暑假布吉family揮手區

複式洋房

去布吉玩一定離唔開要去沙灘, 雖然當地而家屬於雨季, 但太陽一出就真係戀曬下, 呢個好適合去沙灘曬太陽既人睇架。
http://www.cancer-fund.org/sunsmart/chi/sunprotection.html

男爵府

未定行程

珍珠宮

醒目開學勳章

8月7日出發..布吉+曼谷9天

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

大家好!

我8月2-6玩5日4夜,已訂機票酒店,會租車自駕,你地打算自駕嘛?
出島book左local tour未?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:8月7日出發..布吉+曼谷9天

原帖由 carollam310 於 13-05-28 發表
8月7日出發..布吉+曼谷9天
Wa....9天好正呀!羨慕

水晶宮

揮手
曼谷布吉八天

水晶宮

揮手
曼谷布吉八天

男爵府

7月13出發,5D4N布吉

男爵府

7月中去呀,有間酒店好正,酒店內有個水上樂園,在karon beach

hksunshine  which hotel ah ?  thx  發表於 13-7-18 17:49

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

dala 發表於 13-5-29 07:51
7月中去呀,有間酒店好正,酒店內有個水上樂園,在karon beach

which one? I plan to book hotel at karon beach as well.

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

報到...
8月去布吉7天...

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

可唔可以大家講埋布吉邊間 hotel 正呀? 最重要有岩小朋友玩既設施 (兒童室 & 泳池滑梯 & hotel 有連沙灘), 跪求, 因為而家 芭提雅 vs 布吉, 要取多點資料後同屋企人商量.

謝謝.

如果有埋 link 更好呀~

伯爵府

畀面勳章

引用:可唔可以大家講埋布吉邊間+hotel+正呀?+最

原帖由 moonychan 於 13-05-29 發表
可唔可以大家講埋布吉邊間 hotel 正呀? 最重要有岩小朋友玩既設施 (兒童室 & 泳池滑梯 & hotel 有連沙灘), ...
布吉酒店三樣都有就sunwing

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

引用:Quote:原帖由+moonychan+於+13-05-29+發表

原帖由 pakyin1108 於 13-05-29 發表
布吉酒店三樣都有就sunwing
Thx, 我就係只記得有個 sun 字!而家可以上網 search 多D料喇唔該曬

珍珠宮

另外想問埋, sunwing 的洗費會否好高? e.g. 兒童室是否 free 定係每樣都要計錢?

其實兒童室係 for 我2公婆晚上去夜街時, 屋企人可以幫手睇住 d 小朋友, 咁有兒童室比佢地 hea 就舒服 d, 佢 d 兒童室會否有好似 club house 會所果 d 兒童室咁? 起碼有 d 玩具 playmat etc.

many tks

伯爵府

畀面勳章

引用:7月中去呀,有間酒店好正,酒店內有個水上

原帖由 dala 於 13-05-29 發表
你講centara grand west sand?我都book左住兩晚,不過好多comment好差,我都冇咩期望,冇辦法,兩個細路request,橫掂都係由朝玩到晚,間房純粹訓同沖涼,不過聽有個mami話連熱水沖涼都冇

伯爵府

畀面勳章

引用:另外想問埋,+sunwing+的洗費會否好高?+e.g.

原帖由 moonychan 於 13-05-29 發表
另外想問埋, sunwing 的洗費會否好高? e.g. 兒童室是否 free 定係每樣都要計錢?

其實兒童室係 for 我2公婆 ...
Sunwing好平好抵住,酒店食野細路有kids menu唔駛錢,沙灘有massage同餐廳,都唔貴,至於其他收費就唔太清楚

首頁
12345...19

尾頁

跳至