跳至

首頁

尾頁

大宅

買孕婦野買到嬲嬲地,我都幫襯左佢幾年啦,由第一胎買到而家第二胎,果個唔知係咪事頭婆,買野問多兩句姐,勁差態度!我見天氣咁熱,想買七分褲著,佢無,但係都要我買條長牛仔褲再去改短。。。咁我使乜買喎!我自己都有長褲啦!既然佢無我想要嘅,我咪走囉,佢竟然行出舖頭門口大大聲同格離舖啲人講,話我運吉。。。我都幫襯左你咁耐,你竟然咁講野
我而家情願淘寶都唔買佢!激氣!
呻完

大宅

回覆:元朗合益果間孖x店!!嬲爆!

嘩!咁衰㗎!妳有無出聲?

大宅

做生意唔使咁KA.....做生意都想有回頭!

大宅

大宅

引用:買孕婦野買到嬲嬲地,我都幫襯左佢幾年啦,

原帖由 yingying-bebe 於 13-07-13 發表
買孕婦野買到嬲嬲地,我都幫襯左佢幾年啦,由第一胎買到而家第二胎,果個唔知係咪事頭婆,買野問多兩句姐, ...
幾年前,領教過,服務差,又唔係好平

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yingying-bebe 發表於 13-7-13 00:13
買孕婦野買到嬲嬲地,我都幫襯左佢幾年啦,由第一胎買到而家第二胎,果個唔知係咪事頭婆,買野問多兩句姐, ...

我都係,第一胎已經幫襯佢,但唔係成日去買野
只係有左嗰時去買大肚褲同內褲
嗰時佢喺千色態度都好DD

我第2胎去買大肚褲佢仲喺千色,買左2條覺得都幾好著
之後佢搬左去合益,我再去想買D薄身D既佢都冇
係咁搵D好厚既款出黎,我睇完唔岩咁當然唔買架啦
佢就黑晒面,以後都唔想再幫襯佢

男爵府

點解唔去上樓個間呀?

大宅

引用:點解唔去上樓個間呀?

原帖由 chinghinb 於 13-07-13 發表
點解唔去上樓個間呀?
樓上有孕婦衫咩?!!少行果邊,唔知丫!

大宅

引用:嘩!咁衰㗎!妳有無出聲? +

原帖由 AT47 於 13-07-13 發表
嘩!咁衰㗎!妳有無出聲?
我果時同我老公行緊,聽到佢咁講,我真係火都黎,我又無同佢一般見識,當面嘈黎無意思啦,以後唔幫襯佢,仲要叫身邊嘅朋友都唔好幫襯佢!

大宅

引用:Quote:原帖由+yingying-bebe+於+13-07-13+

原帖由 karymak1234 於 13-07-13 發表
幾年前,領教過,服務差,又唔係好平
所以我而家淘寶!!
不過係有時心急,唔想等。。。元朗又少孕婦衫褲賣。。。

男爵府

媽寶都有間上樓架 喺大間pccw個邊

大宅

引用:媽寶都有間上樓架+喺大間pccw個邊

原帖由 chinghinb 於 13-07-13 發表
媽寶都有間上樓架 喺大間pccw個邊
哦!!!我知邊間!係咪都係佢架:;pppp:

大宅

引用:Quote:原帖由+chinghinb+於+13-07-13+發表

原帖由 yingying-bebe 於 13-07-13 發表
哦!!!我知邊間!係咪都係佢架
一樣黑面 ,我買烚奶器,明明係壞,死都話係咁,迫你買

複式洋房

我喺嗰度買bb沖涼液,洗奶樽,洗衫,都貴左

大宅

引用:Quote:原帖由+yingying-bebe+於+13-07-13+

原帖由 karymak1234 於 13-07-14 發表
一樣黑面 ,我買烚奶器,明明係壞,死都話係咁,迫你買
列入黑名單!各位元朗媽媽唔好買佢

大宅

我買過兩次野都中過招,第一次係千色買口水肩,返到屋企打開黎睇,D口水肩有跡,我費事換,刪左包裝,好在洗得到
第二次係合益買泳衣,返到屋企比仔仔穿黎游水,發覺件泳衣又係有污跡,而且冇吊牌,件野又唔平,定係我唔好彩,買兩次都中招,我以後唔幫襯,係嗰度買野jm記得check貨

伯爵府

佢係千色都開左好多年, 兩胎都係幫襯佢架, 可能我一次過買哂好多野, 次次都係幾百幾百咁幫襯, 有無對我黑面, 有時都試過買幾十蚊野, 都ok 好service 架~ 搬左過合益都咁樣架

男爵府

引用:佢係千色都開左好多年,+兩胎都係幫襯佢架,+

原帖由 snoopyiu 於 13-07-15 發表
佢係千色都開左好多年, 兩胎都係幫襯佢架, 可能我一次過買哂好多野, 次次都係幾百幾百咁幫襯, 有無對我黑面 ...
佢吾係搬左去合益呀 一直都喺到, 我覺得得個帶眼鏡既員工最有禮貌
其實呀 去bibidada仲好啦

子爵府

引用:買孕婦野買到嬲嬲地,我都幫襯左佢幾年啦,

成鋪都係大陸貨 淘寶都有 啦

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

YES, 我上次一買都幫襯佢買好多野...所以佢無黑面, BTW個女人的確係態度麻麻地, 以前路經千色入去望下野, 你掂下唔買佢都好似唔鐘意甘, 不過因為佢間鋪算多野買, 又唔算太貴, 所以間唔中都會幫襯下.

首頁

尾頁

跳至