自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人知做完人工受精,幾耐先可以做m6瘦身機?

水晶宮

2018復活節勳章

回覆:有無人知做完人工受精,幾耐先可以做m6瘦身機?

你想要bb又同一時間減肥?

大宅

大宅

公爵府

回覆:morimoto 的帖子

如果成功,生完之後坐完月應該可以。

wcpcelia  agree  發表於 13-9-11 15:16
ar_tsz23    發表於 13-9-11 14:45

複式洋房

回覆 幸福黃太太 的帖子

其實我一路都有做開m6機,今日我做完人工受精,睇下係咪需要暫停唔好做住,唔該晒

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

打算生BB就減少陣肥啦.

水晶宮

引用:有無人知做完人工受精,幾耐先可以做m6瘦身

原帖由 morimoto 於 13-09-11 發表
唔怕跌返出黎咩?做完人工受精應該瞓多啲休息多啲

公爵府

就算唔係人工受孕,有bb都唔應該做啦

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

暫停啦

你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

morimoto 發表於 13-9-11 15:06

其實我一路都有做開m6機,今日我做完人工受精,睇下係咪需要暫停唔好做住,唔該晒 ...
唔好意思樓主... 你咁講我有D覺得你係 '搵黎玩' o既感覺...究竟你係想有bb 定想減肥

cissie    發表於 13-9-12 04:43
jolo    發表於 13-9-11 15:39

珍珠宮

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有左BB 仲諗減明

寶石宮

引用:回覆+幸福黃太太+的帖子其實我一路都有做開

其實我一路都有做開m6機,今日我做完人工受精,睇下係咪需要暫停唔好做住,唔該晒 ...
唔好做啦

子爵府

梗係唔做得啦,收緊mode要震震下,震親點算?

珍珠宮

多d休息吾好做無謂野順其自然

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

呢個問題 ...........................................

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

真係無問題嗎

大宅

BK Milk勳章

樓主,其實你係咪真係決定生BB架??

男爵府

一日到黑掛住減肥,點生仔呀??

伯爵府

應該已訓為主,適當輕微運動

Ruph出世啦,2010

首頁

尾頁

跳至