跳至

首頁
12345...19

尾頁

男爵府

牛年勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

0舍易減肥會

過咗農曆年,
大家都要來減減肥,
歡迎來分享啊

男爵府

Re: 0舍易減肥會

報到先, 減肥係我嘅口號 !!!

男爵府

肥妹車車報到

大宅

我係會員001

我剛剛有個 friend referral 我去通淋巴, 係太子尾.. 可上屋企, 但我會去佢度做.. $150/足一個hour..

試吓work 唔 work 先

遲d報告~ over

男爵府

我見d人講減肥都有寫飲食記錄, 不如我地又mark底今日食咗咩, 聽日返來報告下啦

大宅

hiya ~

比人捷足先登 tim... 做唔到001...
Ki-ki 寫道:
肥妹車車報到

男爵府

001,
你係用機定用人手通淋巴呀? alice有個c fu用人手通, 好掂wor, 效果好好.
本來我之前都約咗呢個c fu, 不過我媽極力反對, 所以cancel咗咋~
meowmeow 寫道:
我係會員001

我剛剛有個 friend referral 我去通淋巴, 係太子尾.. 可上屋企, 但我會去佢度做.. $150/足一個hour..

遲d報告~ over

男爵府

算啦,
佢係"肥妹車車",
你係"001"麻
hiya ~

比人捷足先登 tim... 做唔到001... [quote]
Ki-ki 寫道:
肥妹車車報到
[/quote]

男爵府

我有興趣通淋巴呀.

我係會員001

遲d報告~ over

男爵府

001 & 減肥首領

首領媽因乜理由唔俾妳通呀.

wouldbe 寫道:
算啦,
佢係"肥妹車車",
你係"001"麻 [quote]
hiya ~

比人捷足先登 tim... 做唔到001... [quote]
Ki-ki 寫道:
肥妹車車報到
[/quote][/quote]

大宅

人手ka..

聽問李 ka yxx 都搵佢 (以前)... 等我做炮灰先啦~~
wouldbe 寫道:
001,
你係用機定用人手通淋巴呀? alice有個c fu用人手通, 好掂wor, 效果好好.
本來我之前都約咗呢個c fu, 不過我媽極力反對, 所以cancel咗咋~[quote]
我係會員001

遲d報告~ over
[/quote]
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

嘩, 唔好叫我首領啦 , 叫我樓主好喇(e+興 )
我媽話淋巴呢d野好敏感架, 一唔小心就好大鑊, 佢以前讀書時實習, 講淋巴位, 個阿sir按咗落個model既頸部淋巴位, 點知個model即刻暈底咗, 所以佢話淋巴唔可以亂咁來, 而且通淋巴冇科學根據wor.
Ki-ki 寫道:
001 & 減肥首領

大宅

All sisters,

what a nice topic!

男爵府

cherrie,

sams真係好正又好fit呀, 我果日都偷偷地望左佢好多眼.

tungtung20040214 寫道:
alice個c fu人手通淋巴...........我聽carmen講話好掂喎, 原來sams都係搵佢通, 我個日見sams再瘦d喎, 而carmen都瘦左d, 不過個肚dum就差d, carmen話佢個肚皮d肉鬆, 所以點通都冇用, 但手腳就明顯瘦左!

不過通淋巴好痛喎, 大家忍唔忍到痛呀?

大宅

雖然冇科學根據, 但周圍d人又好似好work...
wouldbe 寫道:
嘩, 唔好叫我首領啦 , 叫我樓主好喇(e+興 )
我媽話淋巴呢d野好敏感架, 一唔小心就好大鑊, 佢以前讀書時實習, 講淋巴位, 個阿sir按咗落個model既頸部淋巴位, 點知個model即刻暈底咗, 所以佢話淋巴唔可以亂咁來, 而且通淋巴冇科學根據wor.
[quote]
Ki-ki 寫道:
001 & 減肥首領

[/quote]

大宅

你用眼 jar!!! 我想用手呀!!!

咸咸001上
Ki-ki 寫道:
cherrie,

sams真係好正又好fit呀, 我果日都偷偷地望左佢好多眼.

[quote]
tungtung20040214 寫道:
alice個c fu人手通淋巴...........我聽carmen講話好掂喎, 原來sams都係搵佢通, 我個日見sams再瘦d喎, 而carmen都瘦左d, 不過個肚dum就差d, carmen話佢個肚皮d肉鬆, 所以點通都冇用, 但手腳就明顯瘦左!

不過通淋巴好痛喎, 大家忍唔忍到痛呀?
[/quote]

男爵府

樓主,

樓主媽都有佢o既道理o既, 但係事實上又真係睇到好多成功事例喎.

我想減手臂, 有乜辦法呢? (因為07年有幾單飲, 其中有2單做姊妹)

首頁
12345...19

尾頁

跳至