自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

最近有冇jm續左?

複式洋房

回覆:hkbn續約真係要$208

最近續左唔記得16x,上網電視連電話,開頭都話要2xx

子爵府

傻c9 發表於 13-10-17 21:52
請問點樣程序先可以減得到?

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:最近續左唔記得16x,上網電視連電話,開頭都

原帖由 傻c9 於 13-10-17 發表
你幾時續架?

大宅

回覆:kayeea 的帖子

距打黎叫我續$168,我話我依家交緊都系
$150,續約仲貴左?距話加價了,舊客續約168,新客要二百幾蚊,我決定約滿就轉第二間。

子爵府

引用:距打黎叫我續$168,我話我依家交緊都系$150

原帖由 CrystalChee11 於 13-10-17 發表
距打黎叫我續$168,我話我依家交緊都系
$150,續約仲貴左?距話加價了,舊客續約168,新客要二百幾蚊,我決 ...
我係舊客,佢企硬$208淨上網,我依家係135上網+bbtv

複式洋房

回覆:168148 的帖子

我企硬話好貴要取消,又話其他台都唔洗禁貴,咁洗乜用你呀,上網咪間間差不多,做唔到平就一定唔續約

複式洋房

回覆:kayeea 的帖子

約九月到,十月頭起約

男爵府

你話CUT 佢真係同你CUT 架 好串架

VANESSCHEUK  係.我同佢地嘈到嗌哂交都冇得平  發表於 13-10-29 17:27

大宅

引用:Quote:原帖由+CrystalChee11+於+13-10-17+

原帖由 kayeea 於 13-10-17 發表
我係舊客,佢企硬$208淨上網,我依家係135上網+bbtv
唔知啊,距系甘同我講,距話距地上網保證速度有200M,所以好d

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我企硬話好貴要取消,又話其他台都唔洗禁貴

原帖由 傻c9 於 13-10-18 發表
我企硬話好貴要取消,又話其他台都唔洗禁貴,咁洗乜用你呀,上網咪間間差不多,做唔到平就一定唔續約

...
我之前129上網加bbtv.. 佢續開我208,講到最後淨上網148,我cut埋佢都唔肯減

子爵府

引用:Quote:原帖由+傻c9+於+13-10-18+發表我企硬

原帖由 puilam714 於 13-10-18 發表
我之前129上網加bbtv.. 佢續開我208,講到最後淨上網148,我cut埋佢都唔肯減

...
我都係淨上網$150,我估應該差唔多最平架喇

子爵府

回覆:hkbn續約真係要$208

琴日剛續左,$148寬頻+家居電話

侯爵府

引用:Quote:原帖由+傻c9+於+13-10-18+發表我企硬

原帖由 puilam714 於 13-10-18 發表

...
我係舊客,續約淨上網佢話要$169!唔肯減!

侯爵府

引用:琴日剛續左,$148寬頻+家居電話

原帖由 Pooh529 於 13-10-18 發表
咁平? 佢一開始就開呢個價錢?

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+puilam714+於+13-10-18+發表

原帖由 kkvicky 於 13-10-18 發表
我係舊客,續約淨上網佢話要$169!唔肯減!
我用左十年喇

大宅

回覆:hkbn續約真係要$208?

又打來話做返續約,同我對資料,比我話鬼距,搏懵,我從來都無話續約!我12月到期,平均109一個月,淨上網,宜家要165,我肯定唔要啦,有無其他好介紹,真系好討厭

男爵府

引用:又打來話做返續約,同我對資料,比我話鬼距

原帖由 kinsue 於 13-10-19 發表
又打來話做返續約,同我對資料,比我話鬼距,搏懵,我從來都無話續約!我12月 ...
你都好,我又係12月到期,7月開始打黎叫續,16x.17x.18x。咩價都有,最近打黎企硬19x.我睬佢都傻,我插佢:我而家上網+電話119.你夠膽叫我19x同你續?我寧願比貴d.用第二間都唔會續,

大宅

畀面勳章

引用:琴日剛續左,$148寬頻+家居電話

原帖由 Pooh529 於 13-10-18 發表
咁平??

男爵府

回覆:kkvicky 的帖子

我啱啱都續咗,$148上網+家居電話+戶外wifi

davywm  抵喎  發表於 13-10-30 11:51

首頁
12345...6

尾頁

跳至