親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

19/12究竟去唔去泰國好?

黎緊19/12會去泰國Bangkok, book左酒店無得改、無得退,改2張機票收手續費$1200
想問示威區近唔近siam呀? hotel 就响siam!

究竟去唔去好?

俾d意見啦! 16/12前要決定

別墅

回覆:俾d意見:19-12究竟去唔去泰國好?

都冇乜新聞講,應該冇野啦,我21號都會照去

男爵府

我個fd昨日照飛, 睇佢fb d相又冇乜嘢喎. 都喺食得咁開心. 只要唔去示威區, 應該冇乜事掛.

大宅

回覆 ronnieieong 的帖子

示威區位置在那?hotel 在National Stadium BTS station 附近

男爵府

joansyfong 發表於 13-12-12 15:19
回覆 ronnieieong 的帖子

示威區位置在那?hotel 在National Stadium BTS station 附近
睇新聞示威區好似喺勝利紀念碑個頭,
而我個fd 喺住w hotel.

男爵府

好媽媽勳章

回覆:俾d意見:19/12究竟去唔去泰國好?

我都苦腦緊,18號出發,咩都冇得退。
老公話去就唔好帶阿仔(3歲),但我又唔想留低阿仔。話改去芭堤雅老公都唔想

大宅

回覆 ~瑤瑤~ 的帖子

我係去曼谷慶祝結婚週年,預咗二人世界,生咗女之後,五年來第一次二人世界去旅行,現在都唔知取唔取消好

別墅

我住novotel platinum,離紀念碑都唔係好遠

複式洋房

我哋一家三口(囡4歲)都係19/12去曼谷,住Emporium嗰邊,都唔太擔心,會照去,除非到時黑色警示

大宅

我報了團21號, 已決定唔去, 放棄$1000*4定

侯爵府

好媽媽勳章

引用:我報了團21號,+已決定唔去,+放棄$1000*4定

原帖由 lcyaa 於 13-12-12 發表
我報了團21號, 已決定唔去, 放棄$1000*4定
你跟邊間呀?話唔定旅行社自己停團呢?咁快唔要d訂金?我跟嗰間停到20/12, 我27/12出發,我諗應該都會停團!

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

引用:我美麗x,23出發,但未通知是否停!

原帖由 萬榮太太 於 13-12-13 發表
我美麗x,23出發,但未通知是否停!
應該下星期一會通知你,我昨天去交尾數,佢都叫我hold住下星期check吓先!我諗好大機會停團

珍珠宮

BK Milk勳章

我地22號去,睇而家情況,會照去

禁止訪問

大宅

旅行社剛通知,29號前泰國團取消出發

男爵府

引用:我哋一家三口(囡4歲)都係19/12去曼谷,住Em

原帖由 janetmui 於 13-12-12 發表
我哋一家三口(囡4歲)都係19/12去曼谷,住Emporium嗰邊,都唔太擔心,會照去,除非到時黑色警示

...
妳同我全部野都一様...我一家三口19/12飛,又係emporium ...Grand Hytta..我女又係4歲,唔知飛唔飛好....頭痛中

侯爵府

我原訂公幹16/12出發,已取消。無謂家人擔心

複式洋房

回覆:WBB 的帖子

今早旅行社打嚟問我哋去唔去,唔去就要每人扣$1000
我哋當然答去啦!因一開始都唔太擔心,而我c6都冇擔心過!其實我哋住咁遠都唔怕,到時有事咪唔去siam區囉!
不過你最好都係同c6商量清楚,唔係到時去到又驚又玩得唔開心!
ps: 我哋住Marriott Service Apartment

侯爵府

好媽媽勳章

引用:今早旅行社打嚟問我哋去唔去,唔去就要每人

原帖由 janetmui 於 13-12-15 發表
今早旅行社打嚟問我哋去唔去,唔去就要每人扣$1000
我哋當然答去啦!因一開始都唔太擔心,而我c6都 ...
邊間旅行社?但旅遊業協會都叫停團喎?!

首頁

尾頁

跳至