親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

Koala_Chu 發表於 14-3-6 14:40
我問緊轉 Heritage Premium 房,希望 ok
酒店回覆你未?

今早我收到酒店回覆, 確認我BOOKING DELUXE ROOM + 2 AUDLT BREAKFAST.

但如果轉HERITAGE PREMIUM, 要ON TOP加SDG 200+17% FOR 3 NIGHTS.

我覺得酒店好唔老實囉, 明明WEB SITE訂一晚DELUXE ROOM和HERITAGE ROOM 只係差SDG60+17%, 佢而家收我SDG66.6 + 17%, 仲講到係特登做比我的優惠....擺明玩我姐....

仲要寫HERITAGE ROOM係冇參加HOT DEAL優惠, 明明一開始有6折優惠時所有房都有, 而家擺明自己講大話...

我諗緊點回覆佢....

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:Koala_Chu+發表於+14-3-6+14:40+我問

原帖由 rain621 於 14-03-07 發表
酒店回覆你未?

酒店未覆我……

我張 email 已註明差價, 我都想睇吓佢點答我

如果銀碼差少少我會接受, 唔想再周旋落去

大宅

我終於收到REPLY, 話BOOKING CONFIMRATION + 有2個早餐

Koala_Chu  good  發表於 14-3-7 12:33

子爵府

畀面勳章

Koala_Chu 發表於 14-3-7 12:17
酒店未覆我……

我張 email 已註明差價, 我都想睇吓佢點答我
其實如果差少少, 我都會接受, 只係佢係EMAIL到講到好似好特登做個OFFER比我, 又話HERITAGE ROOM冇呢個優惠, 我就好唔鐘意咁唔老實的人....

大宅

回覆 kiubaby 的帖子

唔多行李的話可以搭地鐵去到 Vivo city 轉 santosa express , 酒點就係express 站隔離, 一出站就到了

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

rain621 發表於 14-3-7 12:44
其實如果差少少, 我都會接受, 只係佢係EMAIL到講到好似好特登做個OFFER比我, 又話HERITAGE ROOM冇呢個優惠, ...

商業社會係咁, 話明係奸商, 佢一定會咁講, 唔通話自己公司出錯咩

都係怪自己當初訂房時冇細心考慮房間大小問題

free 咗個早餐算啦!! 見你想轉房, 請問你幾多人入住

剛剛收到 email 又話 overload, 要耐心等候答覆

男爵府

引用:Quote:原帖由+yamiyami+於+14-03-06+發表終

原帖由 taiming 於 14-03-06 發表
請問你呢個優惠book幾錢?
HK$17xx, 已連税

大宅

回覆 ccyin 的帖子

WHY 的3月1 日訂, 到而家都未CHARGE 我CREDIT, 究竟成唔成功訂左, 有冇人又係咁

首頁

尾頁

跳至