自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆 blinkgogo 的帖子

我都同你一樣做緊HEA工, 見仲有機會都想轉份多10K既工, 但又怕自己會後悔, 因為真係HEA工難揾. 但我又想要錢, 始終我要供樓, 多個錢會好D..煩惱中.

伯爵府

回覆樓主:

好羨慕3萬可以hea

珍珠宮

回覆:hea工定人工高嘅工

真心想知边行可以咁hea,但有3萬?好鬼羡慕

子爵府

咁你居住方面長遠嚟講都係打算租樓?

大宅

回覆樓主:

一定係hea工啦~
多個1萬但冇左陪小朋友既時間&自己既精神,多左壓力,我就覺得唔值喇!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Hea 工
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

咩工黎架~咁HEA都有三皮, 比著我一定瀨死唔走呀

大宅

我都做緊3萬hea工, 不過如果我係樓主, 會考慮轉, 因為樓主老公2.5萬已經係頂薪, 好處係穩定性高, 可以比樓主去博殺... 不過自己都係做慣hea工, 都明hea開有條路

男爵府

supercrazy 發表於 16-8-3 12:23
我都做緊3萬hea工, 不過如果我係樓主, 會考慮轉, 因為樓主老公2.5萬已經係頂薪, 好處係穩定性高, 可以比樓 ...

係呀係呀hae開開真係有條路
而家係hae住搵工,有好好嘅offer先再考慮轉工

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有3萬人工唔低了,仲要係hea工,當然唔轉

伯爵府

回覆樓主:

直頭筍工啦!
要shift就唔好諗啦!

禁止訪問

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Hea 工有3萬,超筍喎!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

三萬一個月.我好夠了

首頁

尾頁

跳至