影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 MagDog 於 09-6-9 12:40 發表
樣子怪怪不打緊, 雖然我相信他演技ok...但真是矮就是致命傷..道明寺, 怎麼樣都要6呎吧...小x旬, 高一點, 似花澤類的貴公子嗎? 高矮真是幾重要, saturday播的"sp特警"那個男主角岡田准一, 五官蠻好看..不過我的視線 ...

單單係小栗旬做花澤類已經嚇窒, 唔想睇日版
其實d fans 太過defensive 會連累個偶像, 個人覺得賢重本身比尹智厚吸引, 做藝人多樣化仲好啦..

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 Sally 於 09-6-9 14:02 發表
果時我冇睇台版, 但人人都話正, 但我睇韓版先, 真係返唔到轉頭~

係, 果時人人都講f4, 但我就好"背", 唔知係乜水~

大宅

一d都唔好睇
BB保你大  皇帝仔BB

男爵府

好媽媽勳章

以前睇台版都覺得好好睇
不過我已經變左心啦..覺得台版好老土..D衣服唔靚一D都唔親..D長頭髮仲鬼死咁唔好睇..

所以話變左心的人..就算台版以前有幾鐘意都係唔好

複式洋房

Wow, 咁熱鬧既 怕唔怕太空媽頂唔順呀

製作花樣男子唔小心選角, 真係冇得原諒, 簡直係死罸 話明"花樣", 日版搵幾個"x樣"既人做主角, 仲話忠於原著, 個道明寺唔夠高已經唔合格啦

複式洋房

btw, 各位新fans不如過隔離繼續傾啦

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 sosochui 於 09-6-9 15:44 發表
Wow, 咁熱鬧既 怕唔怕太空媽頂唔順呀

製作花樣男子唔小心選角, 真係冇得原諒, 簡直係死罸 話明"花樣", 日版搵幾個"x樣"既人做主角, 仲話忠於原著, 個道明寺唔夠高已經唔合格啦:igiveup ...

係囉, 其實有好多好多選擇, 點解會揀成咁?

但好彩結局拍得幾完美

伯爵府

好媽媽勳章

即刻去

原帖由 sosochui 於 09-6-9 15:47 發表
btw, 各位新fans不如過隔離繼續傾啦

首頁

尾頁

跳至