自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

唱歌係ok但感動唔到我。少了練歷感情仲係差少少。

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

ChingYee123 發表於 22-5-5 18:24
一開口就標籤人地係雙飛,歧視/睇唔起個小妹妹,無禮貌之餘人格都好差。衰格。 ...

Agree

別墅

dodo322 發表於 22-5-5 12:05
炎明熹唱得好

贊成(emoji)(emoji)

水晶宮

鐘意

伯爵府

牛年勳章

fallwinter 發表於 22-5-5 17:37
關佢雙非咩事?Edan夠係雙非啦
原來Edan 都係雙非架,真係唔知添。

咁即係mirror 有個得中三學歷,有個係雙非,有d唱歌麻麻。
但就被人捧上天都得??

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我幾鍾意佢

伯爵府

唔鍾意佢父母,拋底個女,有成就就返黎,唔知點做人父母,當仔女搖錢樹

公爵府

回覆樓主:

睇好呢個小妹妹

男爵府

回覆樓主:

有唱功,參加歌唱比賽就好,但做歌星就嫌佢把聲辦識度吾夠

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

tinlong22 發表於 22-5-6 09:05
雙重標準係某D人既特色黎既
第一日識佢地咩

點會唔知, 嗰件係Gigi黑粉. 呢兩日忽然咁多Gigi嘅post可能都係特登

男爵府

回覆樓主:

不喜歡

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

s160656 發表於 22-5-6 10:06
原來Edan 都係雙非架,真係唔知添。

咁即係mirror 有個得中三學歷,有個係雙非,有d唱歌麻麻。

佢自己講

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://hd.stheadline.com/life/ent/daily/910001/%25E6%2597%25A5%25E5%25A0%25B1-%25E5%25A8%259B%25E6%25A8%2582-%25E5%2590%258CEdan%25E9%25BD%258A%25E5%2596%25AE%25E9%25A3%259B-%25E6%258B%258D%25E9%2581%258E%25E7%2599%25BE%25E8%2590%25AC%25E5%25A4%25A7%25E8%25A3%25BD%25E4%25BD%259CMV-%25E8%2582%25A5%25E4%25BB%2594%25E6%25A2%2581%25E6%25A5%25AD%25E7%258B%2582%25E7%25A2%258C%25E4%25BA%25BA%25E6%2583%2585%25E7%2589%258C%25E5%2585%25BC%25E5%2580%2592%25E8%25B2%25BC&ved=2ahUKEwjZ5JGotcj3AhXzm1YBHcvHBY0QFnoECCoQAQ&usg=AOvVaw1L20Fe7MWf1eEbbjXX8RI0

子爵府

hellomiki 發表於 22-5-5 20:25
佢同mike都系,好可愛

我都係

男爵府

fallwinter 發表於 22-5-6 13:05
佢自己講

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://hd.stheadline.com/life/ent/d ...

成為首個MIRROR成員邀請到Wyman填詞,Edan超緊張,加上聽到監製Edward Chan話:「Wyman唔畀人咬唔正佢啲詞㗎!你要加油喇!」令不嬲咬字都唔多掂的他唯有加緊練習,「我每日讀報紙去校番啲讀音,我喺香港出世,但係爹哋媽咪係大陸人,學廣東話跟佢哋學唔係咁純正,但錄音咬字好緊要。」早前Edan同《頭條》先張揚想搵Stephy(鄧麗欣)做MV女主角,但最終放棄咗,「出唔起錢?我願意出錢嘅。啲錢去晒肥仔個MV度?哈哈!」肥仔笑言:「我out bud out到打電話,『喂!阿爵爺你個MV點樣呀?未搞掂不如撥啲(錢)過嚟呀!』」

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章

兩個post都講炎小姐喎

對佢無咩感覺,記得佢同衞蘭合唱million reasons,開始留意佢,長遠香港市場好細,內地市場大但競爭都大,唱歌技巧有待磨練!

大宅

佢年紀小小唱歌好有天份,好過好多歌星。

男爵府

sharonchung 發表於 22-5-5 13:34
低智嘅人先計較呢啲小事

你咪咁啦,呢位女士喺bk 好出名架

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

無感覺

首頁

尾頁

跳至