跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

回覆:09年10月寶寶會(Part 8)

尋日終於買左同set好個ipcam,過幾日擺埋位搞掂。請一個姐姐個cost真大,已經買左幾佰蚊野for佢用,仲欠個膠櫃未買,又幾舊水。

子爵府

畀面勳章

回覆:CBabeY 的帖子

都係嫁所以頭一年我咪俾香港人湊

男爵府

Cedric_mama 發表於 12-6-11 14:39
都係嫁所以頭一年我咪俾香港人湊
如果負擔得起,可以好似我99依家既"太太"咁,本身已有1個工人,生完第2胎就搵個陪月做幾個月.....之前佢工人煮得唔好食,成日2公婆出街食....依家有我99煮埋,變左成日響屋企食,佢"太太"都不知開心,哈哈!!!

我有朋友想生第2胎,但佢自己媽咪同99都講明幫唔到手,我都有咁提議佢架.....一係搵本地EE幫手湊1年,大不了冇本地EE,就搵陪月(雖然貴D).....總好過請2個工人.....煩死~

大宅

想問有冇媽咪用過baby bajorn揹帶?好唔好用?用完係唔係真係無咁攰?

url] [/url]

男爵府

我可以去新加坡喇!

子爵府

畀面勳章

回覆:wendybruce 的帖子

子爵府

畀面勳章

引用:想問有冇媽咪用過baby+bajorn揹帶?好唔好用

原帖由 nana11423 於 12-06-23 發表
想問有冇媽咪用過baby bajorn揹帶?好唔好用?用完係唔係真係無咁攰?

不過我未用過其他揹帶又比較唔到

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 nana11423 的帖子

我都有用開架﹗''咩''左成個鐘個shoulder都OK唔太累﹗

大宅

有雀巢能恩$20 coupon 三張。我無用,有冇人岩用?

imyim  可以比我嗎? thanks.  發表於 12-7-3 10:33

首頁

尾頁

跳至