跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 05年7月媽咪會 (Part 12)

龍媽 :

我都有俾小村姑飲"吳德必次"腸痛水, 不過通常我在在水入面俾佢飲, 近排佢出TOOTH, 我就俾多少少佢飲, 佢好似飲左舒服D

大宅

IE媽,你真係乖呀!一call即到

好掛住你呀!IE好嗎?

大宅

j媽,

係架實心痛c我都似,所以一定要等龍爸出完trip返黎一齊去打,一齊share下麻。

講樣野你知,尋日我做閒人,一早出去忙左成日晚飯時間先返屋企,跟住bobo豬返黎到見我要我抱,但我抱住佢同99傾計,佢初時係咁拍我個咀,比我鬧佢做咩咁大力,咁唔啱架,我會痛架麻,跟住佢停左手,我知佢話我好掛住同99傾計冇埋佢,如是者我又繼續同99傾計,今次bobo豬即刻用佢個咀錫埋黎我個咀到,個刻我唔識反應,只係對住佢係咁笑。你話死未!

bebobo 寫道:
安穎媽,

你要聽洵媽講多d返學啦!

龍媽,

係喎, bobo豬每次打針都會腫架喎! 實心痛c 你..

大宅

校長,咁 q 呀
pls check pm

我上個星期去左志蓮靜苑, 突然好掛住洵洵呀

我要學習做會笑的媽媽

大宅

軒晴媽,仲要20個messages就開分校啦,你喺唔喺樹呀?

一開分校,我又諗起成日做第一既栗子媽,好掛住佢

大宅

村姑媽,

我都係見佢舒服d先比佢咋!

elainelam2020 寫道:
龍媽 :

我都有俾小村姑飲"吳德必次"腸痛水, 不過通常我在在水入面俾佢飲, 近排佢出TOOTH, 我就俾多少少佢飲, 佢好似飲左舒服D

男爵府

好媽媽勳章

hello各位,我都返學喇

會長,
依家幫洵洵申請證件都唔遲,新年可以去玩下

mm媽,
小雯子好叻女,已經識得組織句子

包媽,
原來bb兩歲前搭飛機係要俾錢,我都係你講我先知咋

大宅

ev928 寫道:
j媽,

係架實心痛c我都似,所以一定要等龍爸出完trip返黎一齊去打,一齊share下麻。

講樣野你知,尋日我做閒人,一早出去忙左成日晚飯時間先返屋企,跟住bobo豬返黎到見我要我抱,但我抱住佢同99傾計,佢初時係咁拍我個咀,比我鬧佢做咩咁大力,咁唔啱架,我會痛架麻,跟住佢停左手,我知佢話我好掛住同99傾計冇埋佢,如是者我又繼續同99傾計,今次bobo豬即刻用佢個咀錫埋黎我個咀到,個刻我唔識反應,只係對住佢係咁笑。你話死未!

龍媽,
bobo咁醒呀! 好sweet呀! 我都試過咁樣, 但jj就係咁發d聲音出o黎想stop我同99講野, 理左佢先, 但多數無用(你都知女人講起野上黎停唔到) 咁佢就攬實我媽媽..媽媽...媽媽..我唔應都唔得

男爵府

好媽媽勳章

IE媽,
我都好掛住你同埋 ie 呀 ~~~~ 你去開志蓮可以 call 我呀麻.... 雖然我未必會係屋企 ...

weekend 冷街王洵媽上

大宅

校長, 我都等你開埋分校至走

多謝關心, ie 都好好呀, 我仲好努力餵緊人奶, 呢排凍, 兩個 b 都作病, 我仲
我要學習做會笑的媽媽

大宅

mchan89 寫道:
IE媽,
我都好掛住你同埋 ie 呀 ~~~~ 你去開志蓮可以 call 我呀麻.... 雖然我未必會係屋企 ...

weekend 冷街王洵媽上

哈哈,weekend 冷街王洵媽上

好野,會長返黎囉返黎囉。

今日開心到飛天既校長上

大宅

會長, 我行左一陣咋, 因為個 free parking 夠鐘 (he, 我 d c9 梗係就 arm 時間先行), 我第一次去,個度好靚呀, 我鐘意蓮花池
我要學習做會笑的媽媽

大宅

IE媽,你繼續加油呀!我會出盡所有念力黎撐你!

男爵府

好媽媽勳章

kary媽,
你都番埋學啦, 今日真係好齊人好熱鬧呀 ......

勁開心既洵媽上

男爵府

好媽媽勳章

kary媽,
新年去真係好貴喎.... 我 afford 唔起呀 ~~~~

俾我中左六合彩先啦~~

男爵府

好媽媽勳章

IE媽,
咁你下次去開個頭就 call 我啦....

大宅

洵媽,
o個d baby food我係o係 re-on同埋東西貿x訂o架!
一盒內有兩包錫紙包裝,你可以煮左d飯或者粥或者麵,然後加熱左包baby food倒落d飯到俾bb食,另外有一隻係一樽樽o既,裡面有齊'餸同飯'又或者'餸同意粉'不過呢d都係去旅行貪方便先至會用o既o者!

如果你有興趣可以click去睇下!
click

大宅

今日真係好熱鬧喎!

jjd咳有升級o既情形, 多左d痰聲, 尋晚比左猴jo末佢食, 但隔左一陣99比蘋果佢食時, 佢嘔, 都唔知有無連d猴jo末都嘔埋, 尋晚成晚目訓都聽到佢咳d痰聲, 今朝又唔肯飲奶, 係一滴都唔飲 叫左99今朝再比猴jo末佢食, 希望快d好返啦!

男爵府

好媽媽勳章

洵媽,
我都想中,尋晚又無我份 :tongue: :tongue:

mchan89 寫道:
kary媽,
新年去真係好貴喎.... 我 afford 唔起呀 ~~~~

俾我中左六合彩先啦~~

大宅

COOL~~~~~SO 熱鬧

首頁

尾頁

跳至