跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 8月mami加油站之part 13~ >0<

whitebunny

其實我覺得卡樂b 似你多d wor

[quote]
whitebunny 寫道:
aiya~~~點解Hilda 和 Yuki都咁似媽咪...而卡樂B則似哂卡樂Dad,我舅母話我蝕哂

男爵府

hilda妹真係好精靈喎~ 有冇激C佢老豆呀~

rubytse 寫道:
yon

heeee ~ 可能係用hilda妹黎引 d 靚姐姐埋黎傾計
係呀, hilda今日打針呀, 姑娘話係肝炎支針所以唔會發燒wor
今日返到黎, 精靈到依家
頭先好搞笑, c6鬧完hilda用手甲刮梳化後
hilda唔啋佢老豆, 仲對住佢嘟咀跟住寧歪面無望過c6

子爵府

ruby,

Hilda真的很精靈可愛呀∼∼∼卡樂b只會對我媽和表哥仔咁鬼馬..佢會詐喊搏我媽同情,又會撩表哥玩...對我和卡樂dad都是沒有咁好反應!
rubytse 寫道:
yon

heeee ~ 可能係用hilda妹黎引 d 靚姐姐埋黎傾計
係呀, hilda今日打針呀, 姑娘話係肝炎支針所以唔會發燒wor
今日返到黎, 精靈到依家
頭先好搞笑, c6鬧完hilda用手甲刮梳化後
hilda唔啋佢老豆, 仲對住佢嘟咀跟住寧歪面無望過c6

子爵府

vickylukluk

咁安樂左一半 lor
乖乖chloe, 你睇你 mami 幾擔心吖
快d 好番 la

[quote]
vickylukluk 寫道:
chloe終於都退左燒....真係放心晒...不過佢仲係好扭計....可能喉嚨仲係唔舒服.....佢呢兩日食藥喊到聲都沙晒.....

等我去沖個涼...然後温下書先....

子爵府

ruby,
你是少數覺得卡樂B似我的人來的,大部份人都覺得佢似卡樂Dad
rubytse 寫道:
whitebunny

其實我覺得卡樂b 似你多d wor

子爵府

chloe叻叻...繼續加油!
vickylukluk 寫道:
chloe終於都退左燒....真係放心晒...不過佢仲係好扭計....可能喉嚨仲係唔舒服.....佢呢兩日食藥喊到聲都沙晒.....

等我去沖個涼...然後温下書先....

男爵府

卡樂媽,
其實似邊個都無乜所謂, 卡樂B咁靚女, 又可愛, 就算唔似你, 你都會好開心啦~

男爵府

卡樂媽, ruby,
過左2000啦, 你地邊個去開新part呀?

子爵府

yon, 卡樂媽,

頭先激c c6呀, 但笑到我眼水都標埋 ~~
頭先c6 話完佢之後, 已經氹佢, 但唔受氹
c6猛咁同佢講野, 佢嘟左咀之後成個身打側背住c6
由得c6 猛咁講埋都無啋過佢,
不過開始覺得hilda第時可能幾惡教下
話佢又識得發脾4

[quote]
yon 寫道:
hilda妹真係好精靈喎~ 有冇激C佢老豆呀~

子爵府

whitebunny

我一望到卡樂b 對大眼睛,
就見到你對眼都係咁大
咪直覺覺得佢似你多 lor...好似標記咁

[quote]
whitebunny 寫道:
ruby,
你是少數覺得卡樂B似我的人來的,大部份人都覺得佢似卡樂Dad

子爵府

卡樂媽

你試唔試下?

yon 寫道:
卡樂媽, ruby,

男爵府

快D啦, 我頂唔住要瞓啦, 又想報個到先喎~

子爵府

好好好...讓我來!
rubytse 寫道:
卡樂媽

你試唔試下?

[quote]
yon 寫道:
卡樂媽, ruby,
[/quote]

子爵府

卡樂媽...等緊你啊 ~~~

子爵府

搞掂!
唔出聲都可以來睇下架!
click∼8月mami加油站之part 14∼>0<

首頁

尾頁

跳至