跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 8月mami加油站之part 15~ >0<

老師好燥播~~諗吓卡樂b個靚樣冷靜吓啦~~(希望唔好越諗越掛, 越掛越興)

大宅

兔老師....我黎幫你...

男爵府

就黎又開新part啦, 快樂恐龍媽上次好似想開喎,係咪度呀) ) ) )恐龍呀媽) ) ) )

男爵府

whitebunny
什麼失敗了呢, 雖然我唔係好清楚, 但係贏到babyQstudio的得意BB選舉己經很叻的了

別墅

Y_ma,

thx~~thx~~等我都買黎試下先~

Y_ma 寫道:
BabyMelody

係呀,個包裝會有註明架喇 :mrgreen: 學邊樣先我就唔豬喇,我尋日比個學習杯青B, 佢又係用黎"妹"唔係啜既,牙肉痕喎

[quote]
BabyMelody 寫道:
闊口係咪for肥奶樽呀? 咁係咪用飲管先, 之後先用學習杯呀?
[quote]
Y_ma 寫道:
有分闊口同窄口囉

[quote]
BabyMelody 寫道:
我想問你地買個d放係奶樽個d飲管, 係咪所有奶樽都岩用o架
[/quote][/quote][/quote]
[imghttp://img407.imageshack.us/img407/268/clipboarduk8.png[/img]

大宅

喂2000啦....

cola_la 寫道:
就黎又開新part啦, 快樂恐龍媽上次好似想開喎,係咪度呀) ) ) )恐龍呀媽) ) ) )

大宅

無人開等我黎...yeah....

子爵府

真係睇 icon 都笑c

vickylukluk 寫道:

兔老師....我黎幫你...

男爵府

oh~~恐龍媽~~~等你唔到呀~~~

大宅

開左新part la....

part 16

別墅

點解你地會知道到2000既?
vickylukluk 寫道:
喂2000啦....

[quote]
cola_la 寫道:
[/quote]
[imghttp://img407.imageshack.us/img407/268/clipboarduk8.png[/img]

大宅

睇下回應數咪知 lor...喂去新part報到la

首頁

尾頁

跳至