自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

呢間得5得?? 佢好似減左價迎海嘯, 你call去問價啦~ 我last fri食完, 都ok~係用上次抽獎抽到的coupon, 買1送1的, $188+10%, so都唔知而家實質how much~ if book到位, 就食早場, 6點半開始, 貴小小, 但多野食d~

嫌遠, 就tst水車屋啦, 應該要$200/$228加一咁上下, 無分時段, 你 check check啦~ 呢兩間我覺得幾有水準, & 保持到的~

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=15624

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

多多 : 如果見到金峰的柑桔密可否同我買, 我呢次三can都要晒柑桔密. 唔該.

點解你唔開新part呀, 呢到太揚, 我怕太多post, 俾人停呀.

sharon,你action啦.
生日月, 開心過

水晶宮

返深圳試四海一家啦. 返來報料

原文章由 cc0524 於 08-12-15 15:56 發表
又皇悅呀?? 上個月食左, 呢個月到 c6 生日呀!! 仲有無提意?
生日月, 開心過

水晶宮

咩來架?? 去 where 買??

我唔like開新part呀, 你地搵人開啦~ 大不了搵sharon返來開囉~

原文章由 雪文 於 08-12-15 04:17 PM 發表
多多 : 如果見到金峰的柑桔密可否同我買, 我呢次三can都要晒柑桔密. 唔該.

點解你唔開新part呀, 呢到太揚, 我怕太多post, 俾人停呀.

水晶宮

我唔like開新part呀, 你地搵人開啦~ 大不了搵sharon返來開囉~

原文章由 雪文 於 08-12-15 04:17 PM 發表

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

唔該多多~

原文章由 多利是 於 08-12-15 16:02 發表
呢間得5得?? 佢好似減左價迎海嘯, 你call去問價啦~ 我last fri食完, 都ok~係用上次抽獎抽到的coupon, 買1送1的, $188+10%, so都唔知而家實質how much~ if book到位, 就食早場, 6點半開始, 貴小小, 但多野食d~

嫌遠 ...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

星期一黎架!! 返唔到大陸呀!

原文章由 雪文 於 08-12-15 16:20 發表
返深圳試四海一家啦. 返來報料

水晶宮

我見有個 TOPIC 4XXX 都無事和~~

原文章由 雪文 於 08-12-15 16:17 發表

水晶宮

上年工展會呢, 買買咩cream呢, 送多好多贈品俾你, 我又返去買咗支lip cream個間呀, 高雪柏鈉, 記得啦.

佢隔離再隔離個間呀, 記得嗎 ? 我上年買咗柑桔密同羅漢果, 同菠蘿密. 柑桔密同羅漢果正.

原文章由 多利是 於 08-12-15 16:22 發表

生日月, 開心過

水晶宮

心聲留言就得. 呢到OK咩.

咁由佢啦, 我哋等版主台灣返來先

原文章由 cc0524 於 08-12-15 16:27 發表
我見有個 TOPIC 4XXX 都無事和~~
生日月, 開心過

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 cc0524 於 08-12-15 16:26 發表
星期一黎架!! 返唔到大陸呀!

我代 sharon 開左新 part 啦, 去報到啦

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1926229&page=1&extra=page%3D1#pid29693479

水晶宮

我老公呢排成日會買D小食俾我, 瓜子, 亞膠棗同蕃薯乾. 其實呢D我而家無咩食啦, 老公特等買俾我食的, 又無理由唔食送俾人加.

下次要唔要同佢講唔使啦.
生日月, 開心過

水晶宮

哦..有印像有印像...你5去工展會咩??

if 我去, 搵到, 又拎到, 就幫你買啦~ 我5知自己買5買野, if 自己買好多野, 就未必拎到啦

原文章由 雪文 於 08-12-15 04:27 PM 發表
上年工展會呢, 買買咩cream呢, 送多好多贈品俾你, 我又返去買咗支lip cream個間呀, 高雪柏鈉, 記得啦.

佢隔離再隔離個間呀, 記得嗎 ? 我上年買咗柑桔密同羅漢果, 同菠蘿密. 柑桔密同羅漢果正.

...

首頁

尾頁

跳至