跳至

首頁

尾頁

大宅

bonnie,

我應欠10個度, 唔緊要啦, 你有至留俾我啦.

原帖由 bonnie_swk 於 09-4-12 17:05 發表
lemonma

你要幾多惠康印花呀! 我有20個! 睇下你要幾多呀!

因為我同事都要, 我已經比左10佢LOR, 但好似仲有同事想要

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 lemonma 於 09-4-12 22:21 發表
ll ma ,

送個d 盒係可以放微波爐架 ? 我以為係萬用盒 tim.

我就咁睇其實似係膠袋舖買10/5個嗰d膠盒(新年用嚟蒸糕嗰種),不過係送ga, 又有兩大4細都好過無啦

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔使客氣啦,咁你抖多啲,

jj啲水荳應該出哂啦,而家等結招,好在唔係出好多咋,全身加埋30粒左右.面有幾粒,鬼打無咁精神,我就慘,自己唔去街好地地,被迫唔去就好慘mouth:mouth:" />

原帖由 健朗媽咪 於 09-4-12 16:08 發表

唔駛啦,

我返咗屋企之後就唔想行落街la

不過多謝你一番心意

jj d水痘好d未呀

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 jamieconnie 於 09-4-12 22:56 發表
唔使客氣啦,咁你抖多啲,

jj啲水荳應該出哂啦,而家等結招,好在唔係出好多咋,全身加埋30粒左右.面有幾粒,鬼打無咁精神,我就慘,自己唔去街好地地,被迫唔去就好慘mouth:mouth:" />mouth:" />

...

呢d日子我都捱過la,所以都好明仔感受

ll出水痘嗰時仲係sars高峰期, 去診所都好驚ga, 不過好彩ll都係出好少咋, 塊面仲一粒都無tim呀 , 不過又要煲水同佢抺同沖涼, 又要搽藥膏, 又唔帶得佢落街買餸, 日日都係我6299買餸上嚟接濟我咋, 好彩佢哋都好著緊粒孫, 如果唔係真係斷糧呀, 最慘係要睇實ll唔好比佢r損d水痘, 佢又成日唔瞓, 佢唔瞓我又無得瞓, 真係人都癲呀

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係呀,我成日提jj想唔想攸靚女,想就唔好抓,所以jj佢唔敢抓 ,
我都係自己落街買餸咋,放佢自己係屋企一陣囉,好在呢幾日佢baba係到,都叫好啲,不過星期二就一家要跟我番工,

原帖由 健朗媽咪 於 09-4-12 23:09 發表

呢d日子我都捱過la,所以都好明仔感受

ll出水痘嗰時仲係sars高峰期, 去診所都好驚ga, 不過好彩ll都係出好少咋, 塊面仲一粒都無tim呀 , 不過又要煲水同佢抺同沖涼, 又要搽藥膏, 又唔帶得佢落街買餸, 日日 ...

大宅

dear all

nono913開左新版LOR

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2197822&extra=page%3D1
希望每個人都開心, 健康, 善良!

首頁

尾頁

跳至