跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

Re: 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 15)

忠媽:

多謝!

忠忠咩事腳痛到要看急証?

恩恩呢排有時都話腳痛,仲學我咁用撒x適貼在腳背!我都唔知佢咩事?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

carol,
唔好意思呀,今日我掛住係學校整野,無覆你跌打既資料,好彩starry^.^幫左你,hinpa話未搵到張卡片,不過我會叫佢再搵下.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Caro/starry/chungma,

有心!

chungma/Teresa,

其實唔用工人真係好難....

chungma,

wow!! 忠忠學柔道好勁呀!我記得 lailai 都有學...

忠忠在那裡上柔道堂呀?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

kittylock & chingchingmom,
我無正式溫書,係咪兩位既伯母都跌親呀?如果我無睇錯,祝兩位都快d好番.

侯爵府

hinma,

我媽媽行落斜路時"sin"腳,成個人失平衡,咁個頭就撞落街邊的座倚,額頭腫咗...

我諗問題不大,有心!!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

kitty,

哎呀~ 聽到都覺痛 :cry:
kittylock 寫道:
hinma,

我媽媽行落斜路時"sin"腳,成個人失平衡,咁個頭就撞落街邊的座倚,額頭腫咗...

我諗問題不大,有心!!

伯爵府

恩祺媽, chungma,

我記得Rita都試過一次, matthew又係話腳痛唔知咩事, 於是去左急症, 最後醫生話......無野! hugo又係無耐就會話腳痛, 又係夜晚.........而家佢會話係腳痺.....至於點解真係不得而知, 不過我覺得可能係細路長高, 又或者係日頭玩得累....腳咪會痛囉....好似我地平日運動小, 一做運動就會周身骨痛. 日頭細路有野做, 有得玩唔覺....夜晚個人靜左就會覺得唔舒服! 呢個係我既睇法

水晶宮

2024年龍年勳章

starry,
頭先本來post 左一段message 上來, 但原來bk c 左, 而家至上得番.
我想講的, 同你原來差不多. 真係"橋"
matthew 呢輪都成日話腳痺, 一係左腳, 一係右腳, 尋日仲話頭暈, 仲潺過亞伯. 佢有個花名, 叫 "維園亞伯"... 我都打算book 健康院, 比姑娘check 下, 睇下可唔可以lur佢比我去瑪麗睇兒科, 因為怕有d情況我地唔知. 我朋友個姪女(4歲)之前成日頭暈, 又嘔, 攪左一排(又中醫又西醫)都唔好, 卒之佢媽咪同佢睇瑪麗急症, 唔check 又是可, 一check, 要馬上入院, 原來小朋友個腦生左個瘤, 要即刻做手術. 而家仲做緊化療. 咁細個就要受苦,真係難為佢同父母.
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

2024年龍年勳章

hinma,
搵唔搵到間裕和合記呀 ??

kitty,
要留意auntie 有冇頭暈作嘔呀 ?? 希望佢早日好番.

伯爵府

Rita,

乜bk有 c 咩?? 我唔知既 ?-(

有暈有嘔梗係要check真d啦!

水晶宮

2024年龍年勳章

冇c 咩 ?? 咁可能係我部腦c啦.
starry^.^ 寫道:
Rita,

乜bk有 c 咩?? 我唔知既 ?-(

侯爵府

Rita,

有心!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位,早晨~~

預備開新part先 :mrgreen: :mrgreen:

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

伯爵府

畀面勳章

HinMa 寫道:
carol,
唔好意思呀,今日我掛住係學校整野,無覆你跌打既資料,好彩starry^.^幫左你,hinpa話未搵到張卡片,不過我會叫佢再搵下.

Hinma:

唔緊要,你慢慢搵啦!我係要來做不時之需姐!
starry^.^介紹呢個女跌打都ok,今日行路無咁痛了,只是訓覺時麻煩d,唔可以仰臥,壓住d 骨就痛到訓唔到,要食止痛葯才訓到!

rita、starry^.^:

matthew & hugo 有無扁平足?
我後來想起,恩恩的足弓位唔夠高 (扁平),好多小朋友都係咁,行得路多就會痛!(好似我咁!)
greatmother 該用戶已被刪除

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至