跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有,不過唔係好多gap貨
原文章由 cubixluk 於 07-12-11 18:03 發表
Bumps to babes!

Pedder Building Branch5th Floor Pedder Building
12 Pedder Street
Central
Hong Kongtel: +852 2522 7112
http://www.bumpstobabes.com/

買 gap 架..... 你吔有冇人去過

侯爵府

原文章由 Secure 於 07-12-11 18:01 發表
無關係無關係無關係

c 啦... 我真係唔明喎 please 食蕉姐姐, 唔該解釋下

侯爵府

原文章由 Secure 於 07-12-11 18:04 發表
有,不過唔係好多gap貨

oic......... thx :loveliness:

伯爵府

Peg,

CT: touch wood kk返左幾個月都無係school遺失hair clip,不過我都係同佢戴d cheap野返學,唔見左都唔使恨

Kanko: 我唔比佢用HAIR CHIP,札邊咋,無咁易跌
CT: 有頭髮邊個想食咖哩wor
Peg:.... 我都唔 like 食咖哩
CT: kit少係boy,梗係唔使食咖哩la

Un?如果都未un,就食粒葯la~

侯爵府

原文章由 Secure 於 07-12-11 18:10 發表
Peg,

CT: touch wood kk返左幾個月都無係school遺失hair clip,不過我都係同佢戴d cheap野返學,唔見左都唔使恨

Kanko: 我唔比佢用HAIR CHIP,札邊咋,無咁易跌
CT: 有頭髮邊個想食咖哩wor
Peg:啱.... 我都唔 l ...

明晒... 解釋得好好 :loveliness: :loveliness:

but 你仲未閃既... 你等緊 x'mas gifts 呀

伯爵府

no我似咁cheap咩有d 野整ar
原文章由 cubixluk 於 07-12-11 18:14 發表

明晒... 解釋得好好 :loveliness: :loveliness:

but 你仲未閃既... 你等緊 x'mas gifts 呀

侯爵府

原文章由 Secure 於 07-12-11 18:15 發表
no我似咁cheap咩有d 野整ar

咁又真係唔似既... 問下啫....

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

開左新PART 喇!

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1232154&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至