自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

環保接龍勳章

唉! 呢個話題已聽到悶.
藝人結婚生仔好正常,只不過有人做得唔好睇啫.
講大話就係講大話架啦, 做左唔認咪係講大話囉,
不過唔使向我地道歉, 因為唔關我地事,
但係做得出名既公眾人物就係咁架啦, 行得出黎就預左要比人講私事,
有邊度既名人唔會比人講私事既呢?
出名+私事係掛鉤既,
有邊度地方既藝人係行出黎做戲唱歌就得架啦,
表演完就過翻平常人生活,無人會過問佢既背景,過去?
呢d係紅既代價,
莫講話藝人,運動員 ,富豪, 作家, 乜都好,紅左就係咁架啦,
咁d fans 自己夠結婚生仔啦, 唔通成世單身做追星族?
支持佢既人成日話係佢既私事, 無必要交待,
其實佢唔係向我地交待,佢係要挽救自己形象,
如果藝人形象唔好,係直接影響佢地接job,無贊助商,無人搵拍廣告,fans,

即係可以唔使再出黎做.
所以都話出左名係咁架啦, 接受啦.

大宅

原帖由 silviachoi 於 09-8-30 11:48 發表
姑勿論佢講既係真話or假話 都實俾人插架lar!

子非魚焉知魚之樂.. 當朱小姐可以同佢一齊24年.. 就知佢係值得朱小姐去咁樣做.. 而且佢又無咩緋聞..做野勤力..熱心公益.. 佢俾人既印像就係咁..

佢既私事都係佢結左 ...

我支持妳講的是對.

大宅

原帖由 ChingMan1002 於 09-9-2 15:46 發表
我係華仔super fan,鐘意左佢二十幾年. 無論點我都會support佢!!!!!

我同妳都係一樣,支持左佢二十幾年,
我一樣會繼續支持佢......

子爵府

而受傷害的......

COPY AND AGREE FROM A BLOG, I FEEL SORRY FOR HIS EX -GIRL FRIEND , HOPE THAT SHE CAN FEEL BETTER AFTER ALL ..RELEASE HERSELF.
婚姻
婚姻本來是指一男一女結為夫婦關係的意思。
但是近代人因為崇尚自由.......
每每一男一女情投意合......
就住埋一齊共同生活。
這種不倫不類的關係
好的情侣可以維持長久....
不過很多情侣都懷
見異思遷的心態
一聲拜拜.....
有一些甚至連拜拜.....
都唔講一聲就溜了......
彼此住埋一齊是有感倩
怎會見好就走......
唔通真係夫妻如衣服
看見一件新貨......
就話好鬼鍾意
一定要擁有它!
人是很自私的......
只要自己開心就得啦
對方難過是佢身受
但因為自己太開心
一些都感覺唔到.......
而受傷害的......
則自怨自艾和後悔
為何當初.....
唔正式結婚....
有一紙婚書
對方就可能唔會
變得咁易.....

別墅

好多劉生fans, 影圈朋友齊齊幫劉生講好說話.... 的確人地家事駛鬼向你地交代咩?~
攪成咁...就係劉生形象由始至終給人一個完美天王感覺, 等如你突然發覺你一個好朋友, 原來多年來都係呃緊你...

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 chloe18媽媽 於 09-8-29 22:12 發表
華仔我冇鐘意錯你 好男人

首頁

尾頁

跳至