跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

小兔..你幾點去護協丫...我都想買d 野丫...我可唔可以join 你地去買野?...pui pui 話3點左右...
原帖由 小兔咕 於 10-4-6 12:27 發表

你, pui pui , 同mandy. 我唔知幾點先到. (會盡快)
因為我個freind 約左我去謢協 買野(佢係nurse),咁啱佢又約我8號, 佢都係有左.所以日日番b 更, 一個月只有4 日假.佢咁有心..我一定要去呢!(我同mandy 講左) ...

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 small531 於 10-4-6 18:30 發表
小兔..你幾點去護協丫...我都想買d 野丫...我可唔可以join 你地去買野?...pui pui 話3點左右...

如果你想買d小物件我可以幫你買。 
因為我朋友個老公都做nurse,佢番完通宵, 佢會出來幫我攞野.(我打算係果度買曬所有野)(約得晏驚佢番左屋企瞓著出唔到來) 我地約1 早10點. 買完野幫我攞d野番屋企, 我會招呼佢地係我屋企坐一下, 同埋我會請佢地食野答謝佢地. 所以唔知攪幾耐.
我會盡快出來join 你地...

男爵府

好媽媽勳章

其實我都唔知想買咩架..不過想睇下有冇d 係冇既又平既就買囉...如果唔方便join 你地既就由佢啦...
原帖由 小兔咕 於 10-4-6 18:56 發表

如果你想買d小物件我可以幫你買。 
因為我朋友個老公都做nurse,佢番完通宵, 佢會出來幫我攞野.(我打算係果度買曬所有野)(約得晏驚佢番左屋企瞓著出唔到來) 我地約1 早10點. 買完野幫我攞d野番屋企, 我會招呼佢地 ...

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 small531 於 10-4-6 19:17 發表
其實我都唔知想買咩架..不過想睇下有冇d 係冇既又平既就買囉...如果唔方便join 你地既就由佢啦...

可以下次我地自己媽咪再約去吧!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 bigeyecat1130 於 10-4-6 16:55 發表

係咪confirm cova ar?

yup~

大宅

我都好想join 呀, 可惜我16/4 要返工

禁止訪問

別墅

i have never been to Dan Ryan for tea, may i ask what kind of food or tea set they serve?
another option to choose from....Cafe Landmark got tea+cake set for only HK$60+10% or high tea set for two at HK$250+10%...

原帖由 avisedwin 於 10-4-9 15:06 發表
唔去食cova得唔得,因為cova好多都係甜點......醫生話我地呢個週數盡量唔好依太多甜品同high starch的食物,要好好控制下.....
大家覺得點,如果係,去金鍾的dan ryan食個tea會唔會好啲,大約$60-100一位..!!(或者食其他 ...

男爵府

好媽媽勳章

其實我地消化力唔係咁強, 我都覺得食cova 唔係食得好多~~有人提議下都好ar~~

如果choose 地方我覺得cafe landmark 好d .. 因為光一d, 有左後好易攰.. 我係帝苑tea過幾次, 都hop 著...

各位仲有無意見??

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 avisedwin 於 10-4-11 02:21 發表
你呢個提議cafe landmark都好wor,總之唔太飽就得啦..(不過唔prefer high tea set,因為一定又係多數甜點嚟嘅...)
至於金鍾的dan ryan,有鹼有甜加一杯drink,set就$60一位
睇下大家想食cake吖,如果志在大家聚下傾下計唔 ...

你好細心呢!我無諗到呢點tim~~

大宅

我想問現在有幾多人join咁次gathering?
Both restaurants are OK for me. Thanks!

首頁

尾頁

跳至