美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

<Aqua Boost Moristurizing Mask水潤保濕面膜>
呢隻paper mask我喺SASA買, 夠平, 而且都幾好用!! 粉紅色包裝 $6/1pc, $80/20pcs

唔知點解upload唔到張相.....可否教我??

大宅

回覆 回覆:teresa621的帖子

我見屯門市中心果間有喎

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆:sa sa / mannings 好用平價美容品sharing

呢款lip gloss價錢平效果自然!

男爵府

有無唔lup保濕日&晚霜? 想試極潤,不過唔知lup唔lup??

珍珠宮

bb cream 莎莎而家都係得30g $105

我等睇吓有無10 g....

男爵府

今日去荃灣眾安街sasa,終於買到15g bb cream $45,買唔到既jm可以去睇下.

大宅

我買左呢支精華液,幾好用,有時做緊特價$100都唔洗

Power 10 Formula CO Effector 能量10精華原液-CO
30ml
產品說明:植物性膠原彈性精華液,從胡蘿蔔中提取的與人體膠原蛋白極其相似的植物性膠原蛋白原液,極易吸收,補充肌膚所需膠原蛋白,充滿彈性的同時具最佳的保濕效果,使皮膚的彈性與韌性逐漸恢復,充滿活力。
適合肌膚:適合皮膚缺乏水分和彈力,希望可以快速恢復皮膚彈性的肌膚。
使用方法:早晚各一次,潔膚爽膚後,直接輕塗於面部,按摩至吸收即可。

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我前2日爬完版去 sasa 買左支bb cream 30g $105(無細支賣)
我好多暗瘡印都覺得拒遮瑕幾好
但我皮膚比較白,唔岩色呀

---------------------
我用左2次咋,有無jm唔介意o既我$80賣番出來
可以包速遞送貨

子爵府

回覆:sa sa / mannings 好用平價美容品sharing

我揾唔到細的BBcream呀有無人可以報下資KT附近邊度有呀?

複式洋房

引用:pore+putty嘅spf50標榜遮毛孔bb+cream+

原帖由 kmbb519 於 11-09-08 發表
pore putty嘅spf50標榜遮毛孔bb cream
琴日係city super買左,遮暇唔錯,但好"杰"好難推我覺得

大宅

Mrs.bb 發表於 11-11-19 12:05
琴日係city super買左,遮暇唔錯,但好"杰"好難推我覺得

SaSa 個 sales 話好多人習慣擠三粒 cream 分別直接放晒在兩邊面和額頭, 然後再推開, 噤樣搽厚 thin唔均勻, 厚咗的地方容易塞毛孔出瘡 tin, 佢教我擠一粒 cream 輕輕手在一邊面周圍印先, 跟住又擠 2nd 粒在另一邊面印, 3rd 在額頭印, 最後好似搽 day cream 噤掃開, 會均勻同易推, 我依家都係跟佢教我噤搽, 幾得 ga, 你都試吓

複式洋房

回覆:acca_macau 的帖子

好丫!等我聽日試下先Thank you

子爵府

回覆:Mrs.bb 的帖子

大支呀?

子爵府

買到啦

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

隻bb cream會唔會好白好乾呀??

子爵府

有小小白,但我ok, 我唔覺得干

首頁

尾頁

跳至