自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:泰好玩單野, 比人推上報了

報得咁平既團,D酒店梗係麻麻地,又要平又宴六星級,尼班成班生番咁,唔講道理,但又懶係講咁。

我覚得領隊唔讓步係啱,尼班腦殘都打橫嚟。仲upload 上網,都白痴

侯爵府

回覆:包包b豬 的帖子

一定好多人 落shop 玩謝佢

甘鬼賤。。。。 叫d 人 臨佢收工 玩到佢11點幾 話番佢類似說話 仲要影埋you tube 我睇下你既 eq 會有幾高 。。。

正賤人。 有心玩人 就預左比人玩番穫金

侯爵府

回覆:bbpompom 的帖子

唔洗怕 我唸好多人已睇左

全部撑你朋友。 放上去條友 比人都起清楚個底

佢一定會收番相關人士 玩佢 而去到百老*

我亦相信 佢公司會 再從新睇番呢位經理既工作表現 同態度

伯爵府

人多蝦人少, 仲要歪理當真理?
比人起曬底就扮苦主話比導遊小姐偷拍?
咁低莊都做得出, 簡直無恥!

Praise the Lord!  

子爵府

Poo得好勳章

$1799住五星!?不如去海南島

別墅

就係哩啲咁嘅麻煩人,影衰哂香港人自私,歪理,以為俾少少錢就大曬,仲有面放上網

大宅

佢哋有心想玩嘢啦, 拍埋條片一句粗口都冇, 諗住放條片上嚟就大把人like佢哋, 不過天有眼大家都覺得依幾條友冇文化, 我下星期都去泰國book一晚酒店都千三蚊啦, 佢千七蚊玩咁多日仲要依樣嗰樣咪死去自由行囉, 洗咩扮晒豪客, 出得嚟玩要玩得開心啲

伯爵府

引用:她是我好朋友來,很早已經知道遇著這班沒付

原帖由 bbpompom 於 13-07-09 發表
她是我好朋友來,很早已經知道遇著這班沒付小費的客人,共十一人!他們還兇嚇返香港公司投訴!到前日她周圍被 ...
你朋友好高EQ,做得好!

複式洋房

珊瑚宮

點觧D人咁叻,咁容易起到別人的底?邊度返工都知?
玩具萬歲!

大宅

回覆:熱狗媽 的帖子

甘高級參加豪華團啦,二千蚊玩五曰重想點,正cheap 友

首頁

尾頁

跳至