烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

shopping_easy90 發表於 14-3-14 14:02
我都想買...不過請問大家建議買邊個MODEL ?
我之前睇岩左10L.....GW-40A
請問係專門店買平D定D電器舖買平D? ...
我買黑晶8L, 除了煲湯, 仲可以整埋薑醋
(不銹鋼款唔整得薑醋)

大宅

回覆 bobo101^*^ 的帖子

所以我都諗緊...唔整薑醋唔緊要...不過我見其他JM話黑晶煲出黎既湯係老火湯D...不過個煲就重D...
所以我都仲諗緊點好

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+bobo101^*^+的帖子所以我都諗緊...唔

原帖由 shopping_easy90 於 14-03-14 發表

所以我都諗緊...唔整薑醋唔緊要...不過我見其他JM話黑晶煲出黎既湯係老火湯D...不 ...
我都係聽呢度jm講,黑晶較老火湯味,才買黑晶。反正比咁多錢,就買一個多功能既煲,費是煩

大宅

因為黑晶冇燉盅...我又唔想晒錢買多樣野...屋企冇位放

珍珠宮

shopping_easy90 發表於 14-3-14 15:03

因為黑晶冇燉盅...我又唔想晒錢買多樣野...屋企冇位放 ...
買黑晶有燉盅送架!

大宅

係咩????但黑晶放唔放到燉盅?

珍珠宮

引用:回覆+bobo101^*^+的帖子係咩????但黑晶放唔

原帖由 shopping_easy90 於 14-03-14 發表

係咩????但黑晶放唔放到燉盅?
送得比你,梗係放到啦

子爵府

爸B勳章

引用:Quote:原帖由+KMCHEUNG+於+14-01-12+發表放

原帖由 fannymk 於 14-01-12 發表
你地話煲湯好味,又慳電是呢隻嗎?我家三人買7L/9L好?
買煲, 大好過細,彈性大d

My child, you hold the whole of my heart in your small hands

男爵府

回覆:買左個金樂煲煲湯

今日响上水龍豐商場出面條巷仔有人賣金樂 7L 不銹鋼 $499 請問底嗎?

大宅

wowowowoowo...咁即係我又要再煩惱過,,,HAHAHAHA

男爵府

引用:我都想買...不過請問大家建議買邊個MODEL+?

我都想買...不過請問大家建議買邊個MODEL ?
我之前睇岩左10L.....GW-40A
請問係專門店買平D定D電器舖買平D? ...
我喺專門店買,係貴啲,但有三年保養,我買9L,唔係黑晶,一千蚊左右,真係好好用,佢跟個燉盅好大,我燉湯同煲bb粥都very good!!!

大宅

引用:Quote:原帖由+isabel115+於+14-01-12+發表

原帖由 jolin1112 於 14-01-12 發表
係呢隻 8L 煲煲 我下個月帶你回家 等我
我都係買左呢隻,好好用

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

咁GW40A 新款好定GW 40BK 舊款好呢?

大宅

回覆 hazelnutcake 的帖子

好呀...唔該晒你呀

禁止訪問

引用:啱啱去左jm介紹個果間買左,$475好抵呀!仲

大宅

畀面勳章 陪月勳章

有無jm知屯門邊度有得買呀?

edunpx  屯市華都有得賣~  發表於 14-4-2 23:55

子爵府

引用:Quote:原帖由 bbq_swing 於 14-01-08 發表

原帖由 0414 於 14-03-28 發表
Where can pm me
pm me pls tnx

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問永安有嗎?
尖沙咀,土瓜灣那裡有?
先施是新世纪那問嗎?

https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

大宅

引用:今日响上水龍豐商場出面條巷仔有人賣金樂++

原帖由 ssssky 於 14-03-15 發表
今日响上水龍豐商場出面條巷仔有人賣金樂 7L 不銹鋼 $499 請問底嗎?
豐澤8L都系460幾,我想買10L,唔知邊度有

大宅

引用:系藍田啟田商場買左460/10公升,德田商場買

原帖由 candyboy711 於 14-03-13 發表
系藍田啟田商場買左460/10公升,德田商場買要680,海鮮假
請問藍田仲有無?系咩位置?

首頁

尾頁

跳至