在職全職

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你淋到瞓唔著呀 ?
原帖由 fattigerbb 於 10-6-4 01:13 發表
母忘六四,請各位默哀十秒、、、、12345678910。。。完。

複式洋房

你地系咪住得好近呢?可以經常去~~我聽日都約左朋友仔去大角咀度玩~~~呵呵,唔知會唔會撞到呢?系啦,你BB幾月出世的呢?

原帖由 fattigerbb 於 10-5-31 23:23 發表
等我答爹啦, 我地呢班08鼠B成日去大角咀架, 呵呵!!

大宅

咁又冇咁嚴重!! 係晏晝瞓咗SO唔係好眼瞓啫, 不過都差唔多啦, 早抖!!

原帖由 sandra28 於 10-6-4 01:16 發表
你淋到瞓唔著呀 ?

大宅

我地聽日冇約去喎, 通常我地都會响BK呢度約, 你睇到都可以JOIN我地架!!

原帖由 我老公是龜 於 10-6-4 01:18 發表
你地系咪住得好近呢?可以經常去~~我聽日都約左朋友仔去大角咀度玩~~~呵呵,唔知會唔會撞到呢?系啦,你BB幾月出世的呢?

男爵府

原帖由 sandra28 於 10-6-4 01:12 發表
佢係唔會問嫁!
佢地成日都係一早打電話過黎........係一早.........成日都未瞓醒就比佢地嘈醒個隻 ! 個女次次都瞓唔返.......老公都唔敢話佢地 ( 我成日都叫佢同佢地講早一晚約, 唔好咁早打黎 ! )
...

佢地知你地實得閒架??
我係你會(好好聲氣)借D意自己同佢地講:
嫲嫲爺爺想見鉫鉫不如早一日打嚟同鉫鉫講,,因為平時你地打嚟個時間鉫鉫未起身架,,不過會俾電話響聲嘈醒,,但係又唔肯瞓番,,搞到唔夠瞓會特別扭計~
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

原帖由 我老公是龜 於 10-6-4 01:18 發表
話近唔近,,話遠唔遠咁囉~!hahaa~
大多係mtr荃灣綫~
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

男爵府

畀面勳章

好彩只係發炎,冇其他,係呢大家生完bb之後有冇做左柏氏抹片未呀?
原帖由 donkayu 於 10-6-4 00:08 發表
嚴唔嚴重呀??休息多d~

男爵府

畀面勳章

小腹痛真係驚有d咩事嫁,我今日去左葵涌廣場睇醫生,有時都幾痛,我睇完就返屋企啦,想行下街都唔得,睇中醫都得咩?真係未試過呀,發炎唔係塞藥最有用咩~星期三我諗到時應該好返啦~
原帖由 sandra28 於 10-6-4 00:16 發表
我以前都試過子宫頸發炎......好痛......不過我睇咗中醫! 食完藥瞓下休息下啦 !
我地約下星期三出黎......你睇下o 唔 ok 啦 !

男爵府

畀面勳章

係海洋公園再入d~
原帖由 donkayu 於 10-6-4 00:54 發表
南灣係邊架??

複式洋房

OKOK

原帖由 fattigerbb 於 10-6-4 01:26 發表
我地聽日冇約去喎, 通常我地都會响BK呢度約, 你睇到都可以JOIN我地架!!

大宅

好媽媽勳章

我上年去過蝴蝶灣和黃金海岸,其實水質差唔多,比例上黃金就好d..蝴蝶灣d沙就粗d,行到我隻腳板都唔舒服..西貢對我梨講太遠了~淺水灣更加唔駛諗,以前未有阿仔就多數去淺水灣或西貢,宜家揍住個細,又拎咁多嘢,米搞!!我lee邊有架52x直入到黃金,方便好多..不過我識游水架..
其實,每個父母養育孩子的過程,更是歷練自已的過程。
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
Nathan仔I LOVE YOU!
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

大宅

好媽媽勳章

原帖由 sandra28 於 10-6-3 23:59 發表
esther, maggie

下星期三再去長沙灣好唔好 ? 因為星期五我都可能唔得.......hehe ......
好呀!ok!無問題!
我們希望孩子成為什麼樣的人,自己就去做那樣的人,行動比任何語言更有說服力。
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2009-07-14/nathan_chan.html

大宅

好媽媽勳章

原帖由 donkayu 於 10-6-4 00:00 發表
唔好咁擔心,,佢地d性格會變架~
平時唔係好痴身,,但有d時期就好痴身;
好痴身個d,,有d時期就無咁痴~

桐桐就係後者,,,依排痴少左我~!
希望遲d返左
學好d啦!就係以前唔痴我,宜家先黎痴..都唔知痴到幾時~

大宅

YES,

有時好痴我,有時不理我,自己在家探索!

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 fattigerbb 於 10-6-4 00:55 發表
大清d水仲有咁清咩?我之前去過唔得喎!可能e+好咗啦!

不嬲都好清架喎, 我未有亞仔之前差唔多隔個星期日就一早八點鐘入到大清, 大概十點半就走, 到依家去d水都好好喎

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 donkayu 於 10-6-4 00:53 發表
聽日?? 你咪扮哂野話約左人去街囉,, 我好衰呀~!

係lu係lu, 扮晒野話約咗人囉 !!!!
我好衰架, 我老公每次話同6299食飯, 我都話唔去, 叫佢自己帶個仔去, 因次次食飯都擺個仔坐路口位, 最易俾湯淋d位, 佢哋就一早坐晒入面, 因佢哋唔鐘意坐路口位, 仲要同佢哋食飯咪又係辛苦我, 顧得個仔自己又食唔到, 同我亞媽就唔同, 亞媽會幫我睇下個仔, 我老豆會快快食完帶個仔去玩, 等我有得食.

以前無乜接觸6299都唔覺佢哋有乜問題, 但亞仔出咗世後, 就發覺佢哋好自私, 只係識問攞錢

琥珀宮

哈哈.....佢地係唔知我地咁多節目......
原帖由 donkayu 於 10-6-4 01:30 發表

佢地知你地實得閒架??
我係你會(好好聲氣)借D意自己同佢地講:
嫲嫲爺爺想見鉫鉫不如早一日打嚟同鉫鉫講,,因為平時你地打嚟個時間鉫鉫未起身架,,不過會俾電話響聲嘈醒,,但係又唔肯瞓番,,搞到唔夠瞓會特別扭計~ ...

琥珀宮

我個次食咗幾次中藥就OK.......順便調理身體........我其實鐘意睇中醫, 食中藥 ! 但會慢好而又長途跋涉去睇..........所以生咗呀女就睇西醫......快......
原帖由 叉燒仔 於 10-6-4 02:12 發表
小腹痛真係驚有d咩事嫁,我今日去左葵涌廣場睇醫生,有時都幾痛,我睇完就返屋企啦,想行下街都唔得,睇中醫都得咩?真係未試過呀,發炎唔係塞藥最有用咩~星期三我諗到時應該好返啦~ ...

琥珀宮

咁係咪照舊兩點 ! CASS 係咪會黎?
原帖由 CHANTSINWAI 於 10-6-4 11:51 發表
好呀!ok!無問題!

琥珀宮

鉫鉫D TROUBLE 2 真係激到我今日嘔咗幾十兩血 ........鐘意鬥氣.....超硬頸, 係咁挑戰你既底線 ! 婆婆仲幫佢口.....話小朋友咁細唔識得鬥氣.......佢真係唔知而家D奶粉好好營養......而家呢D BB好精靈嫁啦........唉 !

首頁

尾頁

跳至