自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+BabyAndre+於+14-12-01+發表

原帖由 popocat 於 14-12-01 發表
咁又未到爛片程度. 好睇架!套戲有劇情架。我都唔鍾意個新導演拍打戲成日用慢鏡,好造作。又搞 ...
我見無乜人買飛,我個 friend 都超 like Eddie, 佢原本諗住首映禮可以見到佢,結果當然失望啦!上星期五差啲同老公入場睇,聽完佢嘅 comment 打咗退堂鼓,驚俾老公話我 不過近期最想睇出埃及記, Christian Bale 我都 like

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆:popocat 的帖子

未呀!

子爵府

回覆:BabyAndre 的帖子

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:Quote:原帖由+popocat+於+14-12-01+發表咁

原帖由 BabyAndre 於 14-12-02 發表
我見無乜人買飛,我個 friend 都超 like Eddie, 佢原本諗住首映禮可以見到佢,結果當然失望啦!上星期五差 ...
出埃及記應該要睇3D, 如果你睇左上來話我地知好唔好睇吖!

黃飛鴻有首映禮咩?喺邊間戲院?男主角都唔去?!

男爵府

回覆:popocat 的帖子

好似在尖沙咀 The One 百老匯,男主角去大陸同自己地頭,聽講套片大陸票房幾好。出埃及記一定好睇,可以睇完同你分享!

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:好似在尖沙咀+The+One+百老匯,男主角去大

原帖由 BabyAndre 於 14-12-03 發表
好似在尖沙咀 The One 百老匯,男主角去大陸同自己地頭,聽講套片大陸票房幾好。出埃及記一定好睇,可以睇 ...
我就係見冇娛樂新聞提過,仲以為因為怕左佔中所以冇搞首映禮咋!怪不得tbb娛樂新聞台上北京首映禮訪問佢啦!

首頁

尾頁

跳至