自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:katherine_2010 的帖子

成套戲最鐘意陳瀅(brittany),好靚女,又白,把聲都好甜,係肥左少少

伯爵府

龍龍 發表於 15-2-28 16:10
成套戲最鐘意陳瀅(brittany),好靚女,又白,把聲都好甜,係肥左少少

...
Brittany 真係比較肥, 單獨一個睇無問題, 但係一同唐詩詠一齊出現, 真係相差好遠,

子爵府

好開心HOLLY有笫二春.

珍珠宮

回覆:四個女仔大結局集中區

最中意Holly

子爵府

2018母親節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回

我唔明,點解明知本日記會係可能知道真相
個 Giselle做咩針對自己師父,幫大話精,交俾丹父母
大家都反對佢行為,點解佢要堅持自己o岩,好討厭
拎本日記出黎,如果同案件無關,係唔公開丹其他私穩

珍珠宮

個Giselle好乞人憎,成日主觀套入去做判官,佢如果做大狀,應該死得

珍珠宮

好想大巴大巴星個Giselle

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:成套戲最鐘意陳瀅(brittany),好靚女,又

原帖由 龍龍 於 15-02-28 發表

...
我都覺得佢最靚

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

這兩天一口氣上MY TV睇晒今星期的結局篇, Giselle連師父都懷疑, 好可惡, 突然個角色好唔討好, 係張繼聰由始至中最撐師父還有范大狀個老婆, 勾完個醜男人, 當冇事番返去佢身邊整套劇啲角色配撘好新鮮感! 尤其Duncan角色好生鬼, 對住唐詩詠投降晒, 笑爆咀!

珍珠宮

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:我唔明,點解明知本日記會係可能知道真相個

原帖由 yinjaiBB 於 15-02-28 發表
我唔明,點解明知本日記會係可能知道真相
個 Giselle做咩針對自己師父,幫大話精,交俾丹父母
大家都反對佢 ...
到結局佢都好似無悔咁做對住師父好似冇歉意如果個官錯判咗佢師父就害人一世,仲身敗名裂最尾仲好正義咁樣

禁止發言

首頁

尾頁

跳至