自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:如果35萬,我會買黎做airbnb,只租俾big6

原帖由 珠豬媽 於 16-01-02 發表
如果35萬,我會買黎做airbnb,只租俾big6
呢但又真係得喎

伯爵府

回覆:Cheddar85ang 的帖子

我好鐘意睇樓,睇荃時日光日白,好猛太陽,入屋係好暗,但佢d窗冇樓冇野擋住,真係超奇,我仲要唔知有此案,亦唔係-六屍同層,係一入屋3秒我即叫同行朋友走人

另一單睇粉嶺唔記得agent講乜屋苑,哩單好似仲猛,因連樓上定樓下定上下層都冇人住,好似d恐怖在線都有講,話有個男人想發達養鬼仔,初頭真係有錢,但後來鬼仔越惡,佢都攪唔掂,唔知死咗定走咗,只記得話agent帶人睇樓,\'一開間房衣櫃見到d養鬼仔野好恐怖之類,後來連上下層都冇人住,話間屋而家用符封咗,行過都望到窗d黄色大符喎

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由+petitsomeone+於+15-12-31+發

原帖由 Kanyin 於 16-01-02 發表
朋友嘅朋友就係咁:
派佐特快公屋,係凶宅,房署亦講佐比男戶主知。但男戶主無講比老婆知。係住落之後個老 ...
佢有\" 技巧 \" 啫。

掩人耳目呀!

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆:六屍凶宅$4492-呎求售

樓主, 人地真係除夕160萬賣左咯!

放下自在

琥珀宮

回覆樓主:

邊單六屍案?

翡翠宮

cattz288 發表於 16-1-2 09:44
樓主, 人地真係除夕160萬賣左咯!
多人留意有競爭就容易賣出,不過我冇佣金

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:話嗰度租過出去好多次,次次幾個月即搬,連

原帖由 KAKAMAMAKAKA 於 16-01-01 發表
話嗰度租過出去好多次,次次幾個月即搬,連業主都會退番訂金,夜晚d野會郁,雪櫃入面d野搬唒出來,連鬼佬都 ...
我識好多教徒都驚鬼,可能要牧師之類的才不怕

首頁

尾頁

跳至