跳至

首頁

尾頁

別墅

我覺得$3800好似貴左D,而且得兩個攝影師,我地人多,會唔會唔夠呢??另外,如果每個家庭都要share,但結果可能每個家庭影的相不平均,我怕到時引起不愉快事情出現,例如「為何我給的錢一樣,但沒有太多相呢?」
以我個人而言,我是沒有所謂的,大家覺得ok就行了!

原帖由 朗仔媽 於 09-2-12 18:19 發表
另外攝影師亦已經覆咗啦,佢哋會派2個人跟團出發,但價錢為hk$3880.00,大家認為有需要嗎??
請提供意見
因為呢筆錢係需要大家share架 當60倨個family計,每個family要俾多約hk$70.00 ...
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

複式洋房

Can I join the baby party too or is it too late? Nana hasn't seen you all for so long now!

2a + 2b

原帖由 bonnielhp 於 09-2-13 12:45 發表
我覺得$3800好似貴左D,而且得兩個攝影師,我地人多,會唔會唔夠呢??另外,如果每個家庭都要share,但結果可能每個家庭影的相不平均,我怕到時引起不愉快事情出現,例如「為何我給的錢一樣,但沒有太多相呢?」
以我個人而言,我是沒有所謂 ...
Please visit my baby's blog: http://www.nataliawong.blogspot.com

大宅

死火啦,原來4月19日係知知番幼潛最後一堂。

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 catvv88 於 09-2-16 00:15 發表
死火啦,原來4月19日係知知番幼潛最後一堂。

走堂囉

珍珠宮

有關生日會事宜請於此新topic內回應
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2046209&extra=page%3D1
我已pm大臣取消此topic置頂,但仍未成功

首頁

尾頁

跳至