樓市動向

跳至

首頁

尾頁

別墅

kawaidesu,

唔係pm 埋我呀, thanks.

原帖由 kawaidesu 於 10-6-26 22:32 發表
我上星期買左層樓, 打算做九成按揭...
今個禮拜一先入文件, 點知, 星期五銀行就打番比我, 批左啦...前後, 都只係5日....
原來, 做九成按揭既批核可以咁快...
同一日, 比同一份文件第2間銀行, 佢星期四都仲同我講, 要 ...

大宅

真係咁好? 要問定先. 請pm我吧!!

複式洋房

Hi kawaidesu,

Can u pm 埋我呀, thanks.

uote]原帖由 kawaidesu 於 10-6-26 22:32 發表
今個禮拜一先入文件, 點知, 星期五銀行就打番比我, 批左啦...前後, 都只係5日....
同一日, 比同一份文件第2間銀行, 佢星期四都仲同我講, 要 ... [/quote]

大宅

kawaidesu

Please also PM me the details. Thanks

大宅

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

Pls PM the details to me !

原帖由 kawaidesu 於 10-6-26 22:32 發表
同一日, 比同一份文件第2間銀行, 佢星期四都仲同我講, 要 ...

男爵府

please pm me
thanks

男爵府

原帖由 cheapbombom 於 10-7-3 07:59 發表
waiwaikelly,

你係咪之前係教育王國個邊, 同你交流小提琴個位waiwaikelly?

我都問左Kawaidesu攞contact, 亦聯絡左位agent, 我手頭上都問了幾間大行, 論服務, 論offer, 論效率, 都係佢跑出

聽K講, 有媽咪都搵左佢, ...

hi,cheapbombom

我唔係你講個位呀....不過我之前都有同你分享過去韓國既心得架(上年年尾)....之後係hk仲入左ugb添.....

男爵府

Can you PM me as well~~?

Thanks ah!

大宅

我都想要呀,請PM埋我, thanks

琥珀宮

畀面勳章

kawaidesu

Please PM me the details. Thanks

複式洋房

Could you please PM me the details? Thanks!

男爵府

Please pm me the details
thanks a lot!!

首頁

尾頁

跳至