美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:有冇姊妹打算買粉底?

Armani 最新果隻。我中意超薄的粉底

禁止訪問

引用:CDP+同+covermark+真心好用! +

複式洋房

引用:makeup+forever,+covermark,+ga,+三款都晤

原帖由 bobobob 於 12-11-25 發表
makeup forever, covermark, ga, 三款都晤知點揀,有無人用過依幾款,比D意見,唔該.

...
Makeupforever好多粉底都爆粒,covermark正!

複式洋房

引用:Any+command+for+RMK+??? +

原帖由 mebebe 於 12-11-29 發表
Any command for RMK ???
朝早用RMK,中午左右就會氧化變色

複式洋房

引用:Quote:原帖由+karriechan88+於+12-11-26+發

原帖由 edea 於 12-11-26 發表
你同我都買新野,聽日一齊試

我都好有興趣知covermark係咪好好用
Covermark遮遐度高,較潤夠貼,但係嫌佢米黄Tone既顏色唔夠多,但如果皮膚較淺色既人就好容易簡到色!

男爵府

好想試下covermark..

男爵府

環保接龍勳章

AFamily 發表於 12-11-25 18:34
你想試呢個?我打左入冷宮了

Why ?

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

Peonylai 發表於 12-12-6 11:57
Why ?

chanxxxxxxx 個個粉底???

我之後有講- quoted 番比你睇 -

KK & WEWE, 打左去冷宮太耐, 唔係太記得, 不過我有CHANXXXXXXXX 既TINTED MOISTURIZER -- 難推, 餅餅同呢個濕粉, 我覺得呢個牌子唔係好夾我....個FINISH 薄得黎唔靚.......點講呢, ARMANI 雖然薄, 不過化完個人感覺精神D, SHARP 左DD , 但係佢帶唔到呢個效果比我, 加上佢又無防曬..所以佢出左高清餅餅, 本來我都想買都忍住..不過人夾人嫁...我麻麻未必你地都麻麻既...

子爵府

回覆:索師奶 的帖子

想去試吓,ba會吾會帮你揸上面睇效果架?

大宅

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆 edea 的帖子

唔好買Chanel 呀!唔係咁work架。如果你係中性帶乾的,我suggest你用Estee Lauder 嘅double wear濕粉,再用bobbi brown嘅mineral power,個妝唔會厚又自然。呢個係我個人小小心得!
寒天飲冰水,點滴在心頭   

大宅

回覆:bobobob 的帖子

我用緊makeup forever&covermark,兩隻都好好用,好貼好持久

禁止訪問

回覆:我愛小魚仙 的帖子

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+mebebe+於+12-11-29+發表對co

原帖由 Koala_Chu 於 12-12-01 發表
我去咗counter試,暫時ok,晏d睇吓有冇浮粉,變黄變灰
最後有冇浮?

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:睇完晒想試by+terry,+嬌籣同Chatexxxxx,+想

原帖由 eugenalau 於 12-12-09 發表
睇完晒想試by terry, 嬌籣同Chatexxxxx, 想知Chatexxxxx 濕粉同粉餅約幾錢?
By terry & Guerlain 刀用緊⋯ Guerlain 相比 BT 便宜⋯coverage 刀 good !!! 我用 BT cover ⋯厚G少少!不過⋯ long lasting 我覺得 BT good D !!
Chanxxxxx try 過上手 ,可能同BT一齊試⋯給俾下去!

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

By terry 在香港有無專櫃呀?
睇了咁多版的JM介紹, 都好毒呀
心思思都想買一隻潤D嘅來試下,
見到自己面無光彩都真趕客.....
By terry 和 Chanxxxxx, 係咪2個都潤的?

別墅

回覆:ksmeow 的帖子

想試!唔知邊到有得賣呢?

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:By+terry+在香港有無專櫃呀?睇了咁多版的JM

原帖由 chili_phoebe 於 12-12-09 發表
By terry 在香港有無專櫃呀?
睇了咁多版的JM介紹, 都好毒呀
心思思都想買一隻潤D嘅來試下,
By Terry 喺 Joyce Beauty 買

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Quote:原帖由+Koala_Chu+於+12-12-01+發表

原帖由 edea 於 12-12-09 發表
最後有冇浮?
冇浮粉,都幾好,我打算今個星期去買,不過先買20ml,用落ok才買30ml

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+edea+於+12-12-09+發表最後有

原帖由 Koala_Chu 於 12-12-09 發表
冇浮粉,都幾好,我打算今個星期去買,不過先買20ml,用落ok才買30ml

唔該晒!

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Quote:原帖由+Koala_Chu+於+12-12-09+發表

原帖由 edea 於 12-12-09 發表
唔該晒!
唔駛客氣,墨餅

首頁

尾頁

跳至