跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 06年聖誕爬地

Sandra,
我未買過, 因為婷婷食緊果樽係朋友送, 屈人寺 可能有, or 我問下我朋友再話你知....!

等待驗證會員

好呀.. 係咪沖水飲個d 來ga?? 唔該晒!!!!
mango22 寫道:
Sandra,
我未買過, 因為婷婷食緊果樽係朋友送, 屈人寺 可能有, or 我問下我朋友再話你知....!

男爵府

唔係 ah..! 好似 藥片咁 ka..! 有冇食過羊奶片? 就好似羊奶片 咁, 我一日比兩粒婷婷當糖食...!

等待驗證會員

係呀.. 亞仔好鍾意食個隻牛奶片呀...
mango22 寫道:
唔係 ah..! 好似 藥片咁 ka..! 有冇食過羊奶片? 就好似羊奶片 咁, 我一日比兩粒婷婷當糖食...!

別墅

eva:
多謝你安排今次嘅聖誕爬地. 仲有D遊戲小朋友玩得好投入, 自己仲開心過佢哋. Clement返到屋企仲要再攞被袋玩"拋波波". 你大肚仲要幫手攪爬地, 真係要

tinna:
好鐘意玩"有隻雀仔趺落水"D相. 小朋友最有童真就係玩嘅時候. 呢D亦係最吸引人嘅地方.同你"蝦子餅"講聲3q3q.

helen:
晴晴大個咗...越嚟越有"少女feel". 怕怕羞羞好得意. 而且同zoe真係好似樣. 如果係pauline帶嚟, 我一定信係zoe.

大宅

Eva,

多謝提供湯水資料, 希望小虎聽話肯飲啦! 臘鴨肫响邊樹買

大宅

doris, 我都想知.

ardnas65 寫道:
doris,
我想問牛初乳係邊到買ga? 我想買俾亞仔食....

男爵府

小虎媽 寫道:

Eva,

多謝提供湯水資料, 希望小虎聽話肯飲啦! 臘鴨肫响邊樹買

響賣臘腸的地方, 海味舖都有!

另荷花都有牛初乳賣!

子爵府

我之前都係響荷花買牛初乳片ga~

大宅

見你地話鍾意d相, 我老公都好開心呀! 人少少佢都應付得黎, 影到每人都有單人相, 仲唔使花錢再請攝影師! :-P

我好鍾意呢張呀, 個個好百卦咁'及'實依花姨姨派咩禮物~

子爵府

Tinna,
呢張相remind我, 晴晴好醜怪! 之前唱歌一d都唔落力, 仲走左去tim~ 一話派禮物要小朋友排隊, 佢竟然第一時間"攝"位, 霸左小虎ge頭位去拿禮物, 真真失禮~~~
跟住小朋友們拿著餅乾坐低影相, 佢又自己響樹唱歌, 真係激c人

大宅

哈哈, 係呀, 我都見到呀~ 小虎都好有風度, lady first

男爵府

海倫 & 天拿,

我話係晴晴先鎮得住男仔呀, 你唔見小虎同至正條頸伸得幾長, 成個猴擒樣, 晴晴少D功力都擋唔住佢地呀

男爵府

Tinna,
Thank you for the photos. It is very nice and professional. Thank again as we forgotten to bring the camera to capture the happy moment.

Eva,
Thanks for arranging such a nice party with interesting game.

男爵府

天拿,
嘩! 真是好多謝你老公幫我們影了好多靚相. 斯渝睇到相好開心...

doris & helen,
斯渝睇相可以叫到婷婷和晴晴個名...

大宅

kohelen 寫道:
睇見小朋友ge笑容, 真係人都開心d呀!

係呀係呀~~尤其是
137---婷婷呢身造型表情動作,令人感受到現場氣氛好熱鬧
142---忍唔住笑左出黎,晴晴一定玩得好癲好攰

p.s.啲相真係好靚好pro呀!!

大宅

KYLE MA,PLS CHECK PM.

男爵府

我係呢度--->搵到牛初乳賣,睇下用唔用得著?

首頁

尾頁

跳至