時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

seanmel 發表於 19-11-12 23:56
討論還討論,我都真心佩服你,以一敵十都仲可以喺度講!講真,大家都說服唔到大家,只係想事件cool down, ...
我明白,我也想,只能說天佑香港!

男爵府

teresat 發表於 19-11-12 23:39
拉冇問題,行街問警察良心跌了,又拉。揸車,播榮光歸香港又拉⋯
實證是有指引的。5係5拉,不是隨便拉。街 ...

唔好又造謠啦

男爵府

Hayeungyeung 發表於 19-11-13 08:11
唔好又造謠啦
明白你的想法!

珍珠宮

畀面勳章

teresat 發表於 19-11-13 08:06
被人私了的人是和示威者對駡,我當然不會做!
他們要求五大訴求,我是理解而不贊同的,就是我思想自由!明 ...

又係理解而不贊同 , 但繼續撐暴徒 , 一個活生生的人燒咁,仲要為對方找藉口, 良知?唔好再侮辱呢兩個字啦

被私了是被撕了的人是在對駡嗎? 私了永遠係人多蝦人少, 所以你話佢哋公義,先特別嘔心。

你有冇睇新聞?黃人比私了,政府點樣冇譴責 ?譴責咁廉宜, 政府日日都做㗎啦。 721拉埋人㖭啦,唔好扮唔知喎, 唔好又亂噏當秘笈喎。

關思想自由乜事?咁多會員喺度話你,真係好得閒理你諗乜?但係你公然話惡魔公義,人人得而遣之

男爵府

banbanmm 發表於 19-11-13 08:19
又係理解而不贊同 , 但繼續撐暴徒 , 一個活生生的人燒咁,仲要為對方找藉口, 良知?唔好再侮辱呢 ...
忘了叫你早晨,燒人一定錯要拉人,ok?一個不能多。可以?
我自由想法與人何關!自由討論!不喜不用留言,道不同不相為謀!

珍珠宮

畀面勳章

teresat 發表於 19-11-13 08:24
忘了叫你早晨,燒人一定錯要拉人,ok?一個不能多。可以?
我自由想法與人何關!自由討論!不喜不用留言, ...

思想自由當然冇問題,你嗌“我愛死暴徒“ 嗌得再大聲都未必人理你,但不停扭曲事實,唔通唔可以糾正?

食完早餐,終於明白點解你話政府唔譴責黃人私了,睇得太多 facebook和毒媒 ?完全唔睇正常新聞?

畀人洗得太多腦,今日企圖去洗埋人哋腦

首頁

尾頁

跳至