自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

mimi987 發表於 23-11-25 12:13
咁你拎數據出黎支持你既講法啦,比d source 大家睇下啦,有無link 呀?講左十幾版都係得你係到up個段重覆 ...

我見到個數據就係你睇漏野又話冇呢d留言,陳講的就100%信哂,偽人都信足已好鬼蠢,仲要係偷食咁多女的講的

你既Error rate 係 100%

其他人好少會似你中晒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

BKFinder 發表於 23-11-22 10:14
爆左後有人睇唔過眼話呢條友成日在世叔伯前拎部 mac 出來show d 片認叻,記得有張相佢正在拎住部 mac book ...

好賤格!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

mother904 發表於 23-11-22 11:23
余文樂當年打佢,已經鬧佢成日影埋啲衰相,如果佢冇四圍炫耀,局外人點知佢影呢啲相
...

吓?原來有件咁既事?

男爵府

大聲公 發表於 23-11-22 09:19
現年43歲的陳冠希(Edison)於2008年曾經因為女星艷照事件,在記者會道歉並宣布無限期退出香港娛樂圈。之後 ...

咸蟲一世也改不了的

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

tkop 發表於 23-11-25 08:32
又攞出嚟講,新冠之後生意吾得,咪摺埋去搵份工做都吾好搞到其他人啦!咩好掂,有生意就吾洗帶埋個女出來做sho ...

同意 當年完全龜縮,咁就呢世都唔好提啦,無啦啦又係啲受害者傷口灑鹽,自己都有個女仲咁樣

大宅

mariefish 發表於 23-11-26 07:12
同意 當年完全龜縮,咁就呢世都唔好提啦,無啦啦又係啲受害者傷口灑鹽,自己都有個女 ...

吾講佢做得對或錯,但稍為有小小良心,同情心,都吾會再公開提起,免得對受害女生再傷害啦。
人之常情,佢都吾識!
根本內心就忿忿不平。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

cmcn 發表於 23-11-26 09:17
吾講佢做得對或錯,但稍為有小小良心,同情心,都吾會再公開提起,免得對受害女生再傷害啦。
人之常情,佢都吾 ...

你講得啱呀,點都算係一場朋友,女性咁樣比人評論,佢就算真係一啲錯都冇,稍為有些微同理心都唔會再講啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

mother904 發表於 23-11-24 12:19
都係嗰句啦,法律上陳生冇錯,但道德上絕對係錯。單純睇事件係兩個人你情我願,但背後涉及的係一腳踏多船 ...

同大家一樣吃花生群,唔覺女仔係受害人,係參與者。扮弱勢只係攪返好形象,繼續吃娛飯,有人離場,有人繼在染缸中。

珍珠宮

尼隻正咸蟲重道德零蛋,發哥當年閃婚閃離吾理咩原因人地都從無講過前妻甚至前女友不是,尼隻野女都生埋啦,吾知佢會吾會教個女咩叫無做錯

公爵府

回覆樓主:

其實拍攝有冇經所有女方同意?如果冇,就係錯。仲有,件事過咗咁耐,仲講嚟做乜?有冇理過所有受害者感受?根本佢由始至終都無成長過。

公爵府

無錯。正賤人

公爵府

tkop 發表於 23-11-25 08:32
又攞出嚟講,新冠之後生意吾得,咪摺埋去搵份工做都吾好搞到其他人啦!咩好掂,有生意就吾洗帶埋個女出來做sho ...

wow!好少見你講咁多野 今次我buy你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊