跳至

首頁

尾頁

大宅

請幫幫忙
1)請問學校最近有否派什麼通告?
2)尚有一兩個月便放暑假了, 仲會有家長日的嗎? (我上比諾學校網, 5月28日是開放日家長日)!!
3)另我在比諾學校網看到7月8日開始放暑假, 那麼早就放?? 上個月我電聯問園長, 她說大概7月廿號左右放的.....

tks~~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 karywan 於 10-6-19 13:23 發表
請幫幫忙
2)尚有一兩個月便放暑假了, 仲會有家長日的嗎? (我上比諾學校網, 5月28日是開放日家長日)!!
3)另我在比諾學校網看到7月8日開始放暑假, 那麼早就放?? 上個月我電聯問園長, ...

我囡上星期病左冇返學, 次次去完流感party(生日會)返黎都病, 我只知一張更新屋企資料同有關校車嘅通告, 同埋要交一張相造學生證, 我都想知暑假幾時開始, 因為想報暑期班~
有冇人知學校尋日有咩活動
今朝聽到園長講尋日點點點.....

大宅

我問過校長幾時放暑假,因我仔仔是少假返學多的組別,所以由7月中左右開始放假,大約7-8日,跟著8月頭開學。

原帖由 karywan 於 10-6-19 13:23 發表
請幫幫忙
3)另我在比諾學校網看到7月8日開始放暑假, 那麼早就放?? 上個月我電聯問園長, ...

大宅

大家好.. 我因為搬屋.. 所以囡囡退咗學喇..
有冇人想要套細碼冬季&夏季運動衫+冷衫... 仲有書包同生日會袋呀?
用得唔好sai... ^^"

大宅

問園長家長日在暑假前一星期....7月中至廿幾日暑假開始放.....園長無答實....
6月18日那星期...學校無派通告

請幫幫忙

大宅

sheklaw :

多謝你... 我剛剛才有時間仲諗住電聯問問...

大宅

話這星期學校會派通告講.....7月廿二日暑假開始放........

公爵府

原帖由 sheklaw 於 10-6-24 09:06 發表
話這星期學校會派通告講.....7月廿二日暑假開始放........

哦...即係放個幾兩個星期....
你個小朋友會轉校嗎?
我女最近係學校學左Monday, Tuesday.....Sunday,
呢排係屋企成日講

大宅

收到通告唔見有家長日,就問園長上次問妳"家長日在暑假前一星期有家長日等通告啦"會寫在通告上,點解唔見有....園長話上學期有下學期未决定:;pppp: ...但就有一定有評估表...通告上有寫... 唉心想園長妳管理間學校真係"??".....有就有...無就無啦....唉轉去讀第二間 投降

大宅

請問放暑假十幾日假期,大家有甚麼活動給子女,因為是在職媽媽,不知道去邊處好。

公爵府

尋日大家有冇收到一束花
阿囡話係畢業哥哥姐姐送比佢地, 老師話拎番去送比爸爸媽媽同埋要比水佢飲, 今朝阿囡起身見到有朵康乃馨dup左, 佢問我點解朵花暈左, 尋日一番屋企已經比水佢飲, 佢係唔係飲唔夠喎

大宅

醒目開學勳章

DEL~~~~~~

大宅

hihi !八卦吓!請問這裏有沒有"馮晴晴"家長呀??

公爵府

今日咁多人著錯校服返學嘅

首頁

尾頁

跳至